Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Caballos Felices!! :P Sirius Black
de nuevo aqui Tactiek variax 2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.9 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Doeltrap. Tapiolinna met een harde bal richting middenveld. Serrat kopt de bal weg. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil schiet op doel. Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terán heeft problemen om de bal te vangen. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:1

11e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal met de wreef. Rainha rent richting de bal. Rainha schiet op doel. Tapiolinna probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Scándolo geeft een lange en hoge pass. Costache rent richting de bal. Costache passt de bal met de wreef. Radil rent richting de bal. Radil haalt uit met een fantastische trap. Cimbru bokst de bal weg.

17e minuut.
Serrat passt de bal in één keer door. Costache met een sublieme pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Serrat geeft een lange en hoge pass. Daar is Anunzita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pěšil verovert de bal door een tackle van achteren. Pěšil draait met de bal, schiet en ... Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:2

24e minuut.
Borrero onderschept slim de pass. Borrero passt de bal met de wreef. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Suda geeft de bal voor. Radil rent richting de bal. Terán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terán krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache geeft de bal voor. Pěšil rent richting de bal. Pěšil draait met de bal, schiet en ... Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Terán rent richting de bal. Costache onderschept slim de pass. Costache probeert naar een medespeler te passen. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel. Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 52%, Sirius Black 48%.
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:2

46e minuut.
Szmateła rent richting de bal. Szmateła met een sublieme pass. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:3

57e minuut.
Fleita kopt de bal weg. Campabadal is nu in balbezit. Campabadal passt de bal zonder na te denken. Radil rent richting de bal. Radil draait met de bal, schiet en ... Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Aso Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Aso Ferrer geeft de bal voor. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Rainha springt en kopt de bal. Tapiolinna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Aso Ferrer met een sublieme pass. Rainha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papadogiannakis. Rainha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Campabadal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Serrat probeert naar een medespeler te passen. Pěšil heeft problemen om de bal te vangen. Mascaró rent richting de bal. Pěšil onderschept slim de pass. Pěšil haalt uit met een fantastische trap. Cimbru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:4

79e minuut.
Vladimirov heeft problemen om de bal te vangen. Vladimirov speelt de bal door. Klungelig pakt Pěšil de bal. Pěšil haalt uit met een fantastische trap. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:5

81e minuut.
Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov passt de bal met de wreef. Costache speelt de bal door. Pěšil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil schiet op doel. Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Serrat de bal. Serrat geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mascaró de bal onder controle te krijgen. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil schiet op doel. Cimbru bokst de bal weg.

87e minuut.
Scándolo geeft een hoge lob. Fleita geeft een hoge lob. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 50%, Sirius Black 50%.
Los Caballos Felices!! :P - Sirius Black 0:6