Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teaser MIPICHIN
442 mia Tactiek ARTURO
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 53.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kemppinen is nu in balbezit. Meilak onderschept slim de pass. Meilak speelt de bal door. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Magiun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaser - MIPICHIN 0:1

13e minuut.
Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odzimkowski probeert naar een medespeler te passen. Demartini probeert naar een medespeler te passen. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coyote speelt de bal door. Magiun is nu in balbezit. Babiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak verovert de bal door een tackle van achteren. Meilak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Šoštarić geeft een hoge lob. Inworp. Ilodigwe met een snelle inworp. Cardoso rent richting de bal. Cardoso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Demartini speelt de bal door. Chita is nu in balbezit. Chita met een sublieme pass. Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Babiński verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie rent richting de bal. Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Latinopoulos probeert naar een medespeler te passen. Zonti rent richting de bal. Zonti passt de bal in één keer door. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Magiun haalt uit met een fantastische trap. Burlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Chita passt de bal in één keer door. Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal zonder na te denken. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teaser 50%, MIPICHIN 50%.
Teaser - MIPICHIN 0:1

62e minuut.
Burlan speelt de bal door. Demartini rent richting de bal. Demartini speelt de bal door. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... Meccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Babiński passt de bal met de wreef. Zonti is nu in balbezit. Kemppinen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kemppinen krijgt een gele kaart. Kemppinen probeert naar een medespeler te passen. Becchio komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Odzimkowski passt de bal in één keer door. Zonti probeert naar een medespeler te passen. Meilak is nu in balbezit. Meilak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alliata de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş onderschept slim de pass. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. Meccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Teaser - MIPICHIN 1:1

81e minuut.
Burlan met een harde bal richting middenveld. Becchio kopt de bal weg. Daar is Cimmarrusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaugaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... Meccia bokst de bal weg.

84e minuut.
Chita onderschept slim de pass. Chita speelt de bal door. Becchio met een sublieme pass. Gaugaş heeft problemen om de bal te vangen. Gaugaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Latinopoulos rent richting de bal. Latinopoulos geeft de bal voor. Inworp. Chita met een snelle inworp. Cardoso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Babiński kopt de bal weg. Arsenie speelt de bal door. Zonti speelt de bal door. Meilak rent richting de bal. Meilak draait met de bal, schiet en ... Burlan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teaser 48%, MIPICHIN 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Teaser - MIPICHIN 1:1