Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Devils Atletico Cocotin
Ofensiva-4-3-3 Tactiek coco
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 66.4
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Worm rent richting de bal. Worm passt de bal in één keer door. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan schiet op doel. Săvoiu probeert de bal aan de voet te houden. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:1

8e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Kukulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Hinojosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avetyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kolasa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chayrigues de bal. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:2

24e minuut.
Fernández Hinojosa speelt de bal door. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa geeft een lange en hoge pass. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski schiet op doel. Paal! Nunes bokst de bal weg.

25e minuut.
Ciocan onderschept slim de pass. Ciocan passt de bal zonder na te denken. Worm bereikt de bal nog maar net als eerste. Worm geeft een lange en hoge pass. Avetyan krijgt zijn hoofd ertegen. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kolasa passt de bal zonder na te denken. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Worm de bal. Worm geeft een hoge lob. Paal!

28e minuut.
Thys geeft een lange en hoge pass. Fernández Hinojosa kopt de bal weg. Daar is Somma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quang Dương geeft een lange en hoge pass. Kukulski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolasa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kukulski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kolasa is nu in balbezit. Kolasa geeft een hoge lob. Worm kopt de bal weg. Avetyan rent richting de bal. Avetyan schiet op doel. Nunes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 68%, Atletico Cocotin 32%.
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:2

47e minuut.
Worm geeft een lange en hoge pass. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski probeert de bal met de borst te controleren. Kukulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avetyan heeft problemen om de bal te vangen. Avetyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:3

58e minuut.
Fernández Hinojosa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hinojosa met een sublieme pass. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft een hoge lob. Avetyan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fernández Hinojosa passt de bal met de wreef. Daar is Worm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Worm met een sublieme pass. Avetyan rent richting de bal. Avetyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:4

65e minuut.
Adames passt de bal in één keer door. Cuzino rent richting de bal. Cuzino geeft een hoge lob. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:5

68e minuut.
Inworp. Quang Dương met een snelle inworp. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft de bal voor. Avetyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:6

74e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa met een sublieme pass. Pitrescu is nu in balbezit. Kukulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Avetyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Fernández Hinojosa kopt de bal weg. Kukulski rent richting de bal. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fernández Hinojosa rent richting de bal. Fernández Hinojosa passt de bal zonder na te denken. Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Avetyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kolasa geeft een lange en hoge pass. Avetyan rent richting de bal. Săvoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Săvoiu krijgt een gele kaart. Avetyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Hinojosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Somma rent richting de bal. Somma probeert naar een medespeler te passen. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 68%, Atletico Cocotin 32%.
Blue Devils - Atletico Cocotin 0:6