Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Caballos Felices!! :P Sance C.F.
de nuevo aqui Tactiek OFF443
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten outstanding
very good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Mazzocchi passt de bal met de wreef. Birlea is nu in balbezit. Birlea geeft de bal voor. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Cimbru bokst de bal weg.

6e minuut.
Bradna rent richting de bal. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes draait met de bal, schiet en ... Cimbru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín geeft een hoge lob. Possobom probeert de bal met de borst te controleren. Rainha rent richting de bal. Rainha draait met de bal, schiet en ... Vickers bokst de bal weg. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:0

11e minuut.
Scándolo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzęczyszkiewicz geeft een hoge lob. Mazzocchi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit is nu in balbezit. Petit passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Cimbru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel. Bradna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petit met de inworp. Brzęczyszkiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz geeft een hoge lob. Bradna springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Birlea is nu in balbezit. Birlea passt de bal met de wreef. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna schiet op doel. Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barquín is nu in balbezit. Barquín met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Busquets rent richting de bal. Dylewski is nu in balbezit. Busquets begaat een overtreding. Busquets krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal in één keer door. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 56%, Sance C.F. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:1

46e minuut.
Birlea met een sublieme pass. Pašūnas rent richting de bal. Pašūnas passt de bal in één keer door. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Scándolo geeft een lange en hoge pass. Pašūnas is nu in balbezit. Pašūnas heeft problemen om de bal te vangen. Pašūnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:2

53e minuut.
Mazzocchi passt de bal in één keer door. Scándolo is nu in balbezit. Bradna verovert de bal door een tackle van achteren. Bradna draait met de bal, schiet en ... Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:3

55e minuut.
Scándolo geeft een hoge lob. Buitenspel voor Rainha. Goede buitenspelval van de verdediging. Brzęczyszkiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çolakgazi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Birlea geeft de bal voor. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Cimbru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Petit is nu in balbezit. Petit passt de bal in één keer door. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Cimbru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:4

79e minuut.
Barquín is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz onderschept slim de pass. Brzęczyszkiewicz speelt de bal door. Bradna heeft problemen om de bal te vangen. Bradna draait met de bal, schiet en ... Cimbru bokst de bal weg.

81e minuut.
Petit geeft de bal voor. Paredes kopt de bal weg. Bradna is nu in balbezit. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:5

84e minuut.
Anunzita geeft een lange en hoge pass. Dylewski speelt de bal door. Rainha probeert de bal met de borst te controleren. Barquín rent richting de bal. Barquín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Petit geeft een lange en hoge pass. Borrero controleert de bal met de borst. Çolakgazi probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Scándolo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Birlea met een snelle inworp. Brzęczyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bradna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caballos Felices!! :P 56%, Sance C.F. 44%.
Los Caballos Felices!! :P - Sance C.F. 1:5