Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluten Morgen Teaser
Modeste Bogaert Tactiek 442 mia
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 47.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Demartini rent richting de bal. San Sebastián onderschept slim de pass. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Hermida geeft een hoge lob. Aytemiz springt en kopt de bal. Burlan bokst de bal weg. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel. Burlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 1:0

10e minuut.
Egurbide passt de bal met de wreef. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz passt de bal met de wreef. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krasselt is nu in balbezit. Krasselt passt de bal in één keer door. Egurbide probeert de bal aan de voet te houden. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Montejo heeft problemen om de bal te vangen. Montejo met een sublieme pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Burlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Babiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montejo met de inworp. Egurbide geeft de bal voor. Aytemiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Burlan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 2:0

23e minuut.
Aytemiz rent richting de bal. Alliata verovert de bal door een tackle van achteren. Alliata met een sublieme pass. Demartini probeert de bal aan de voet te houden. Krasselt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kemppinen geeft de bal voor. Inworp. San Sebastián met de inworp. Egurbide is nu in balbezit. Egurbide geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida geeft een hoge lob. Egurbide kopt de bal weg. Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Burlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 3:0

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krasselt kopt de bal weg. Ilodigwe geeft de bal voor. Gaugaş maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo speelt de bal door. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel. Burlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. San Sebastián met een snelle inworp. Egurbide rent richting de bal. Egurbide geeft een lange en hoge pass. Zambrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Burlan bokst de bal weg.

36e minuut.
Chita is nu in balbezit. Chita passt de bal zonder na te denken. Demartini speelt de bal door. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 3:1

39e minuut.
Ilodigwe met de inworp. Odzimkowski met een sublieme pass. Kuşçu onderschept slim de pass. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Egurbide met een sublieme pass. Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 4:1

44e minuut.
Egurbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide speelt de bal door. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel. Burlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 5:1

45e minuut.
Egurbide speelt de bal door. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Burlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobe komt het veld opgelopen. Barreiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 33%, Teaser 67%.
Gluten Morgen - Teaser 5:1

50e minuut.
Demartini rent richting de bal. Demartini passt de bal met de wreef. Juez verovert de bal door een tackle van achteren. Ilodigwe is nu in balbezit. Ilodigwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Egurbide probeert naar een medespeler te passen. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft een hoge lob. Aytemiz springt en kopt de bal. Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 6:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becchio komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kuşçu onderschept slim de pass. Krasselt is nu in balbezit. Egurbide geeft de bal voor. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Teaser 7:1

65e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Odzimkowski is nu in balbezit. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alliata bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliata geeft een lange en hoge pass. Inworp. San Sebastián met een snelle inworp. Egurbide geeft een lange en hoge pass. Burlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zambrano de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Egurbide met een sublieme pass. Krasselt is nu in balbezit. Krasselt passt de bal met de wreef. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. Burlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larraínzar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Demartini probeert de bal aan de voet te houden. Chita is nu in balbezit. Inworp. Chita met een snelle inworp. Cardoso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Babiński passt de bal zonder na te denken. Odzimkowski probeert naar een medespeler te passen. Becchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchio geeft de bal voor. Gaugaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Montejo is nu in balbezit. Montejo passt de bal zonder na te denken. San Sebastián speelt de bal door. Larraínzar is nu in balbezit. Larraínzar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 36%, Teaser 64%.
Gluten Morgen - Teaser 7:1