Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cocotin Nightwish Sokker
coco Tactiek 4312emn
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 53.9
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Ciocan speelt de bal door. Klungelig pakt Dentamaro de bal. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan schiet op doel. Løken probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baena rent richting de bal. Baena passt de bal zonder na te denken. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... Staniek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Nightwish Sokker 0:1

20e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő geeft de bal voor. Kolasa geeft een hoge lob. Avetyan springt en kopt de bal. Løken bokst de bal weg.

26e minuut.
Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan geeft een hoge lob. Worm bereikt de bal nog maar net als eerste. Worm geeft de bal voor. Kukulski krijgt zijn hoofd ertegen. Løken bokst de bal weg.

27e minuut.
Portela onderschept slim de pass. Portela probeert naar een medespeler te passen. Reva is nu in balbezit. Reva haalt uit met een fantastische trap. Staniek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Nightwish Sokker 0:2

33e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa passt de bal zonder na te denken. Ciocan rent richting de bal. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Csörgő onderschept slim de pass. Kukulski rent richting de bal. Kukulski geeft de bal voor. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - Nightwish Sokker 1:2

42e minuut.
Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft een hoge lob. Hromý rent richting de bal. Kukulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski schiet op doel. Løken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 51%, Nightwish Sokker 49%.
Atletico Cocotin - Nightwish Sokker 1:2

46e minuut.
Florescu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kolasa passt de bal met de wreef. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal met de wreef. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stezhkoviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetyan draait met de bal, schiet en ... Løken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Andrei kopt de bal weg. Avetyan kan de bal niet met de borst controleren. Stezhkoviy verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan haalt uit met een fantastische trap. Løken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Cocotin - Nightwish Sokker 2:2

57e minuut.
Baena heeft problemen om de bal te vangen. Avetyan is nu in balbezit. Stezhkoviy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stezhkoviy krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bovadilha rent richting de bal. Bovadilha geeft een lange en hoge pass. Quang Dương kopt de bal weg. Gennaio rent richting de bal. Gennaio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Stezhkoviy geeft de bal voor. Quang Dương rent richting de bal. Quang Dương geeft een hoge lob. Avetyan rent richting de bal. Avetyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Feys komt het veld opgelopen. Eres komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Andrei passt de bal met de wreef. Kukulski rent richting de bal. Csörgő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csörgő krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal in één keer door. Worm rent richting de bal. Worm geeft een lange en hoge pass. Kukulski krijgt zijn hoofd ertegen. Eres bokst de bal weg.

80e minuut.
Kolasa is nu in balbezit. Kolasa passt de bal met de wreef. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Hromý probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Csörgő geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolasa met de inworp. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Kukulski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 45%, Nightwish Sokker 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Cocotin - Nightwish Sokker 2:2