Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpargatas United de Ceuta FC ALFONSO I
creacion d Tactiek A
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Sirotyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotyuk geeft de bal voor. Ionele kopt de bal weg. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ionele rent richting de bal. Ionele passt de bal zonder na te denken. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński geeft een hoge lob. Barraco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Ionele onderschept slim de pass. Ionele probeert naar een medespeler te passen. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco draait met de bal, schiet en ... Schürmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dorado Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Ramírez speelt de bal door. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. Udvaros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - FC ALFONSO I 0:1

22e minuut.
Belfort met een sublieme pass. Barraco is nu in balbezit. Rodríguez Villa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barraco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ionele komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sirotyuk onderschept slim de pass. Sirotyuk geeft een hoge lob. Barraco rent richting de bal. Marostegan is nu in balbezit. Marostegan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ionele passt de bal zonder na te denken. Lipczyński is nu in balbezit. Met opzet legt Laštůvka zijn tegenspeler op de grond. Laštůvka krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Rodríguez Villa is nu in balbezit. Marostegan verovert de bal door een tackle van achteren. Marostegan speelt de bal door. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco schiet op doel. Schürmann bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionele met de inworp. Martínez Reguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipczyński draait met de bal, schiet en ... Schürmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 38%, FC ALFONSO I 62%.
Alpargatas United de Ceuta - FC ALFONSO I 0:1

52e minuut.
Ferrugem geeft een hoge lob. Ligeirinho met een sublieme pass. Ionele heeft problemen om de bal te vangen. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński draait met de bal, schiet en ... Schürmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Dorado Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantto met de inworp. Ionele is nu in balbezit. Ionele geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belfort verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Ramírez speelt de bal door. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosiorek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lantto kopt de bal weg. Mikosiak probeert naar een medespeler te passen. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. Udvaros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - FC ALFONSO I 0:2

72e minuut.
Osuch komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Kondraciuk de bal. Belfort onderschept slim de pass. Belfort geeft een hoge lob. Osuch rent richting de bal. Osuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorek met een sublieme pass. Klungelig pakt Marostegan de bal. Marostegan geeft een lange en hoge pass. Osuch krijgt zijn hoofd ertegen. Schürmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Laštůvka geeft een hoge lob. Inworp. Lantto met een snelle inworp. Ionele rent richting de bal. Ionele geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mikosiak probeert de bal met de borst te controleren. Lantto verovert de bal door een tackle van achteren. Lantto geeft de bal voor. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ionele rent richting de bal. Ionele passt de bal zonder na te denken. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. Laštůvka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 45%, FC ALFONSO I 55%.
Alpargatas United de Ceuta - FC ALFONSO I 0:2