Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Caballas FC
¿Campeón? Tactiek ivanchutes 4-4-2
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Malancu niet meer kan verder spelen. Sputnik komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Bertelli controleert de bal met de borst. Bertelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anupam rent richting de bal. Anupam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Şoimaru passt de bal met de wreef. Velciu is nu in balbezit. Anupam rent richting de bal. Anupam schiet op doel. Orak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
El-Labban probeert naar een medespeler te passen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu speelt de bal door. Anupam is nu in balbezit. Anupam haalt uit met een fantastische trap. Sputnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Altvater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavleko probeert naar een medespeler te passen. Şoimaru speelt de bal door. El-Labban bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Labban geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Guerendiain probeert naar een medespeler te passen. Brzozewski rent richting de bal. Altvater onderschept slim de pass. Altvater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Caballas FC 1:0

33e minuut.
Liužinas rent richting de bal. Şoimaru onderschept slim de pass. Orak is nu in balbezit. Şoimaru onderschept slim de pass. Şoimaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kościelny kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Sagra de bal. Velciu met een sublieme pass. Anupam is nu in balbezit. Anupam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 77%, Caballas FC 23%.
Chiclana CF - Caballas FC 1:0

46e minuut.
Liužinas geeft een hoge lob. Daar is El-Labban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Labban passt de bal in één keer door. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru schiet op doel. Sputnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chiclana CF - Caballas FC 1:1

48e minuut.
Orak rent richting de bal. Orak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tapia de bal. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Altvater controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Velciu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. El-Labban kopt de bal weg. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
El-Labban rent richting de bal. El-Labban geeft de bal voor. Velciu kopt de bal weg. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Caballas FC 1:2

55e minuut.
Daar is Altvater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuhlfauth is nu in balbezit. Şoimaru begaat een overtreding. Şoimaru krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tot komt het veld opgelopen.

64e minuut.
El-Labban speelt de bal door. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru passt de bal zonder na te denken. Anupam rent richting de bal. Anupam schiet op doel. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
de la Sagra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerendiain rent richting de bal. Guerendiain passt de bal zonder na te denken. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra geeft de bal voor. Lepore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altvater is nu in balbezit. Altvater schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tot speelt de bal door. El-Labban bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Labban passt de bal met de wreef. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tot geeft de bal voor. Liužinas kopt de bal weg. El-Labban speelt de bal door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Adriaanse met een sublieme pass. El-Labban is nu in balbezit. El-Labban met een sublieme pass. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Caballas FC 1:3

83e minuut.
Klungelig pakt El-Labban de bal. Orak begaat een overtreding. El-Labban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adriaanse met een snel genomen vrije trap. El-Labban kopt de bal weg. Pavleko probeert naar een medespeler te passen. Anupam is nu in balbezit. Anupam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 60%, Caballas FC 40%.
Chiclana CF - Caballas FC 1:3