Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alcalá Rovers Albuixech C.F.
5212 AR Tactiek 433
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 41.2
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pazderski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Craviotto. Pazderski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarvan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski schiet op doel. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 1:0

16e minuut.
Chkaf rent richting de bal. Chkaf speelt de bal door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski geeft een hoge lob. Twarowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Trung Hải speelt de bal door. Twarowski is nu in balbezit. Craviotto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Craviotto krijgt een gele kaart. Twarowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarvan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pazderski de bal. Pazderski geeft de bal voor. Trung Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sarvan rent richting de bal. Sarvan geeft een hoge lob. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải haalt uit met een fantastische trap. Paterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 2:0

33e minuut.
Trung Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hải geeft een lange en hoge pass. Pazderski kopt de bal weg. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Twarowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Correa komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Pazderski rent richting de bal. Pazderski speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 3:0

39e minuut.
Correa is nu in balbezit. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trung Hải zijn tegenspeler op de grond. Trung Hải krijgt een gele kaart. Aviles raakt geblesseerd tijdens het duel. Quiñones zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Woroniecki kopt de bal weg. Sarvan geeft een lange en hoge pass. Trung Hải is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 4:0

41e minuut.
Pañeda is nu in balbezit. McQueen onderschept slim de pass. McQueen met een sublieme pass. Klungelig pakt Carmona Méndez de bal. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Craviotto de bal. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski passt de bal zonder na te denken. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải haalt uit met een fantastische trap. Paterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 40%, Albuixech C.F. 60%.
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 4:0

48e minuut.
McQueen onderschept slim de pass. McQueen geeft de bal voor. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski draait met de bal, schiet en ... Paterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sarvan geeft een lange en hoge pass. Sebastián Nadal Martorell probeert de bal aan de voet te houden. Correa kopt de bal weg. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Algarate geeft de bal voor. Baotian probeert naar een medespeler te passen. Trung Hải is nu in balbezit. Klungelig pakt Trung Hải de bal. Trung Hải haalt uit met een fantastische trap. Paterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Paterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 5:0

63e minuut.
Mihliuc passt de bal in één keer door. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải probeert naar een medespeler te passen. Correa is nu in balbezit. Correa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chkaf speelt de bal door. Klungelig pakt Pazderski de bal. Pazderski geeft een lange en hoge pass. Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pérez Alvite trapt de bal weg. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez speelt de bal door. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Baotian geeft de bal voor. Correa kopt de bal weg. Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải onderschept slim de pass. Trung Hải geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Baotian met de inworp. Sarvan is nu in balbezit. Sarvan geeft een lange en hoge pass. Correa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Algarate onderschept slim de pass. Algarate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pazderski met de inworp. Sarvan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Pazderski met een sublieme pass. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. Paterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 6:0

80e minuut.
Angulo passt de bal met de wreef. Sarvan geeft een lange en hoge pass. Quiñones geeft een lange en hoge pass. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McQueen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 6:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazderski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chkaf rent richting de bal. Chkaf geeft de bal voor. Trung Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sarvan passt de bal zonder na te denken. Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf speelt de bal door. Pazderski geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 7:1

89e minuut.
Pañeda kopt de bal weg. Urbaneja rent richting de bal. Woroniecki is nu in balbezit. Urbaneja verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alcalá Rovers 36%, Albuixech C.F. 64%.
Alcalá Rovers - Albuixech C.F. 7:1