Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilusso FC TorreBronx f.c.
4-4-2 II Tactiek no voy a dimitir
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


14e minuut.
Hatiar probeert naar een medespeler te passen. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu speelt de bal door. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 1:0

34e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel geeft een hoge lob. Rossato geeft de bal voor. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 1:1

39e minuut.
Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Kielec is nu in balbezit. Kielec draait met de bal, schiet en ... Cochrane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilusso FC 67%, TorreBronx f.c. 33%.
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 1:2

46e minuut.
Wague probeert naar een medespeler te passen. Harran rent richting de bal. Sekin onderschept slim de pass. Redondi onderschept slim de pass. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Kazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hatiar rent richting de bal. Hatiar probeert naar een medespeler te passen. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Kazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 2:2

60e minuut.
Wague met een sublieme pass. Mărăşescu met een sublieme pass. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Kazilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 3:2

64e minuut.
Polio passt de bal in één keer door. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu geeft een hoge lob. Redondi rent richting de bal. Redondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kazilov speelt de bal door. Kielec kopt de bal weg. Irulegui rent richting de bal. Gołębiewski onderschept slim de pass. Gołębiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Taffarel is nu in balbezit. Taffarel probeert naar een medespeler te passen. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cochrane trapt de bal weg. Concime geeft de bal voor. Mărăşescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilusso FC 55%, TorreBronx f.c. 45%.
Bilusso FC - TorreBronx f.c. 3:2