Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALFONSO I Burgos CF
A Tactiek 5-3-2c
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Kondraciuk met een sublieme pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga speelt de bal door. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majchrowicz rent richting de bal. Dorado Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Belov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALFONSO I - Burgos CF 1:0

4e minuut.
Urrutxurtu is nu in balbezit. Urrutxurtu passt de bal in één keer door. Davis is nu in balbezit. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. Belov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
de Graeve met de inworp. Davis probeert naar een medespeler te passen. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González draait met de bal, schiet en ... Schürmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Podbipięta geeft een hoge lob. Laštůvka kopt de bal weg. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho geeft een hoge lob. Arriaga springt en kopt de bal. Belov bokst de bal weg.

19e minuut.
Bank geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft de bal voor. Belov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Reguera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorado Ramírez geeft een hoge lob. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hernández González rent richting de bal. Rodríguez Villa begaat een overtreding. Hernández González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hernández González springt en kopt de bal. Schürmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Dorado Ramírez rent richting de bal. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podbipięta krijgt een gele kaart. Ligeirinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Azcárate neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hernández González onderschept slim de pass. Ferrugem onderschept slim de pass. Ferrugem geeft de bal voor. Arriaga kan de bal niet met de borst controleren. Arriaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Noronha verovert de bal door een tackle van achteren. Noronha geeft een lange en hoge pass. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González draait met de bal, schiet en ... Schürmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ALFONSO I - Burgos CF 1:1

37e minuut.
Paz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ligeirinho is nu in balbezit. Cautereels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ligeirinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kondraciuk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Arriaga de bal. Bank onderschept slim de pass. Ligeirinho begaat een overtreding. Ligeirinho krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Podbipięta onderschept slim de pass. Dorado Ramírez onderschept slim de pass. Dorado Ramírez passt de bal in één keer door. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Noronha probeert naar een medespeler te passen. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorado Ramírez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALFONSO I 42%, Burgos CF 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALFONSO I - Burgos CF 1:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Reguera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorado Ramírez is nu in balbezit. Dorado Ramírez passt de bal met de wreef. Rodríguez Villa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Podbipięta geeft een hoge lob. Daar is Fernández de la Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutxurtu is nu in balbezit. Urrutxurtu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kondraciuk speelt de bal door. Klungelig pakt Martínez Reguera de bal. Martínez Reguera geeft een lange en hoge pass. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Martínez Reguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Reguera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ligeirinho de bal. Dorado Ramírez rent richting de bal. Dorado Ramírez draait met de bal, schiet en ... Belov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Bank is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALFONSO I - Burgos CF 2:1

60e minuut.
Davis is nu in balbezit. Dorado Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Dorado Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis begaat een overtreding. Dorado Ramírez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kondraciuk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hernández González is nu in balbezit. Ferrugem speelt de bal door. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González draait met de bal, schiet en ... Schürmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ALFONSO I - Burgos CF 2:2

65e minuut.
Bank speelt de bal door. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondraciuk met een sublieme pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Noronha rent richting de bal. Noronha probeert naar een medespeler te passen. Davis is nu in balbezit. Davis geeft een lange en hoge pass. Hernández González rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martínez Reguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Reguera geeft de bal voor. Bank geeft een lange en hoge pass. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González draait met de bal, schiet en ... Schürmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noronha neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hernández González de bal. Hernández González schiet op doel. Schürmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALFONSO I - Burgos CF 2:3

75e minuut.
Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Martínez Reguera rent richting de bal. Martínez Reguera geeft een hoge lob. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belov met een sublieme pass. Noronha kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández de la Iglesia de bal. Urrutxurtu rent richting de bal. Urrutxurtu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bank passt de bal met de wreef. Noronha rent richting de bal. Noronha passt de bal in één keer door. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González schiet op doel. Schürmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Arriaga passt de bal zonder na te denken. Martínez Reguera rent richting de bal. Martínez Reguera passt de bal in één keer door. Dorado Ramírez rent richting de bal. Dorado Ramírez schiet op doel. Belov bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Podbipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta geeft een hoge lob. Inworp. Martínez Reguera met de inworp. Azcárate geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ALFONSO I - Burgos CF 3:3

89e minuut.
Davis rent richting de bal. Davis passt de bal in één keer door. Kondraciuk met een sublieme pass. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Belov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALFONSO I 39%, Burgos CF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALFONSO I - Burgos CF 3:3