Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpargatas United de Ceuta Noal F.C.
laterales Tactiek 4.1.3.2 DE 1.4
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 59.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen solide


9e minuut.
Kosiorek rent richting de bal. Kosiorek speelt de bal door. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński schiet op doel. Istvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Noal F.C. 1:0

26e minuut.
Lantto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lam is nu in balbezit. Lam geeft een lange en hoge pass. Rupala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sirotyuk onderschept slim de pass. Sirotyuk passt de bal met de wreef. Ionele met een sublieme pass. Barraco rent richting de bal. Barraco draait met de bal, schiet en ... Istvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lantto onderschept slim de pass. Lantto geeft een hoge lob. Inworp. Piesiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lam geeft een hoge lob. Rupala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 48%, Noal F.C. 52%.
Alpargatas United de Ceuta - Noal F.C. 1:0

48e minuut.
Kosiorek met een sublieme pass. Marostegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marostegan passt de bal in één keer door. Lipczyński rent richting de bal. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sirotyuk onderschept slim de pass. Sirotyuk geeft een hoge lob. Cakici kopt de bal weg. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele geeft de bal voor. Istvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kosiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorek geeft een hoge lob. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Samm stond buitenspel. Osuch komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Osuch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fleites komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fleites geeft een lange en hoge pass. Osuch kopt de bal weg. Barraco met een sublieme pass. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Istvan speelt de bal door. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ionele. Ionele krijgt een gele kaart. Samm raakt geblesseerd tijdens het duel. Udvaros komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sirotyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotyuk geeft de bal voor. Barraco rent richting de bal. Osuch rent richting de bal. Osuch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorek onderschept slim de pass. Maziarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maziarczyk krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kosiorek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ionele met een snel genomen vrije trap. Daar is Jirdásek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraco rent richting de bal. Barraco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Noal F.C. 2:0

86e minuut.
Maziarczyk geeft een lange en hoge pass. Sirotyuk kopt de bal weg. Ionele rent richting de bal. Barraco is nu in balbezit. Barraco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites rent richting de bal. Fleites passt de bal met de wreef. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 37%, Noal F.C. 63%.
Alpargatas United de Ceuta - Noal F.C. 2:0