Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burgos CF Alpargatas United de Ceuta
5-3-2c Tactiek Dos pivotes
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 63.9
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


8e minuut.
Secară geeft een lange en hoge pass. Daar is Lipczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bank met een sublieme pass. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco draait met de bal, schiet en ... Belov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos CF - Alpargatas United de Ceuta 0:1

15e minuut.
Lantto is nu in balbezit. Scháněl onderschept slim de pass. Scháněl probeert naar een medespeler te passen. Hernández González rent richting de bal. Hernández González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Secară passt de bal in één keer door. Belfort rent richting de bal. Kosiorek met een sublieme pass. Daar is Barraco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barraco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos CF - Alpargatas United de Ceuta 0:2

35e minuut.
Lipczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Aunkofer de bal. Barraco rent richting de bal. Barraco haalt uit met een fantastische trap. Belov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos CF - Alpargatas United de Ceuta 0:3

36e minuut.
Aunkofer passt de bal zonder na te denken. Barraco is nu in balbezit. Barraco passt de bal zonder na te denken. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burgos CF 70%, Alpargatas United de Ceuta 30%.
Burgos CF - Alpargatas United de Ceuta 0:3

67e minuut.
Barraco rent richting de bal. Met opzet legt Podbipięta zijn tegenspeler op de grond. Barraco raakt geblesseerd tijdens het duel. Osuch komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Udvaros komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Podbipięta geeft de bal voor. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scháněl neemt de hoekschop. Hernández González krijgt zijn hoofd ertegen. Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Bank geeft een hoge lob. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele geeft een lange en hoge pass. Osuch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Podbipięta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barraco de bal. Barraco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burgos CF 64%, Alpargatas United de Ceuta 36%.
Burgos CF - Alpargatas United de Ceuta 0:3