Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Albuixech C.F.
¿Campeón? Tactiek 433
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Olvera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Craviotto. Olvera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olvera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Craviotto de bal. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 1:0

5e minuut.
Liužinas geeft een lange en hoge pass. Pérez Burrull kopt de bal weg. Guerendiain geeft de bal voor. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Paterson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Diagne geeft een hoge lob. Mario kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Liužinas de bal onder controle te krijgen. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guerendiain passt de bal zonder na te denken. Anees rent richting de bal. Anees probeert naar een medespeler te passen. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Quiñones rent richting de bal. Altvater verovert de bal door een tackle van achteren. Altvater passt de bal met de wreef. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. Paterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Stuhlfauth kopt de bal weg. Daar is Altvater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Burrull rent richting de bal. Altvater onderschept slim de pass. Altvater draait met de bal, schiet en ... Paterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 2:0

31e minuut.
Guyon geeft een lange en hoge pass. Altvater kopt de bal weg. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Paterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pérez Burrull onderschept slim de pass. Inworp. Olvera met een snelle inworp. Guerendiain rent richting de bal. Guerendiain geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Stuhlfauth verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastián Nadal Martorell rent richting de bal. Altvater maakt een afschuwelijke overtreding. Altvater krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pérez Alvite geeft een hoge lob. Urbaneja rent richting de bal. Guyon geeft de bal voor. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altvater bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater haalt uit met een fantastische trap. Paterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 3:0

43e minuut.
Quiñones geeft een lange en hoge pass. Urbaneja kopt de bal weg. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 40%, Albuixech C.F. 60%.
Chiclana CF - Albuixech C.F. 3:1

48e minuut.
Pérez Burrull geeft de bal voor. Inworp. Olvera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerendiain geeft de bal voor. Stuhlfauth maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pérez Burrull heeft problemen om de bal te vangen. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater bereikt de bal nog maar net als eerste. Altvater draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 4:1

50e minuut.
Carmona Méndez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerendiain. Carmona Méndez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbeito met een snel genomen vrije trap. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Olvera verovert de bal door een tackle van achteren. Olvera geeft een lange en hoge pass. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 5:1

54e minuut.
Altvater onderschept slim de pass. Diagne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altvater. Altvater krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Carmona Méndez geeft een lange en hoge pass. Olvera is nu in balbezit. Olvera geeft een hoge lob. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. Paterson bokst de bal weg.

64e minuut.
Pérez Burrull geeft de bal voor. Anees bereikt de bal nog maar net als eerste. Anees geeft de bal voor. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. Paterson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Albuixech C.F. 6:1

68e minuut.
Pérez Burrull geeft een hoge lob. Guyon probeert de bal met de borst te controleren. Guyon geeft de bal voor. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 37%, Albuixech C.F. 63%.
Chiclana CF - Albuixech C.F. 6:1