Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilusso FC Mancha c.f
4-4-2 II Tactiek 442
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Harran speelt de bal door. Redondi is nu in balbezit. Redondi schiet op doel. Casar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Spânu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Paudits stond buitenspel. Novais maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mărăşescu passt de bal met de wreef. Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure passt de bal in één keer door. Harran bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 1:0

17e minuut.
Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande geeft de bal voor. Redondi is nu in balbezit. Redondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 2:0

23e minuut.
Mărăşescu met een sublieme pass. Redondi met een sublieme pass. Klungelig pakt Anh Khôi de bal. Redondi is nu in balbezit. Redondi draait met de bal, schiet en ... Casar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hatiar geeft een lange en hoge pass. Anh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Khôi geeft een lange en hoge pass. Wague geeft een hoge lob. Redondi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 3:0

32e minuut.
Spânu speelt de bal door. Kebe is nu in balbezit. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Kebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bacallado rent richting de bal. Bacallado met een sublieme pass. Irulegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebe onderschept slim de pass. Kebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hatiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatiar passt de bal zonder na te denken. Dumoulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran onderschept slim de pass. Harran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilusso FC 37%, Mancha c.f 63%.
Bilusso FC - Mancha c.f 4:0

55e minuut.
Anh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran onderschept slim de pass. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Casar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 5:0

57e minuut.
Hatiar onderschept slim de pass. Hatiar geeft de bal voor. Daar is Anh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondi rent richting de bal. Redondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Redondi speelt de bal door. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu passt de bal met de wreef. Harran is nu in balbezit. Harran draait met de bal, schiet en ... Casar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harran rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ogungbure zal de hoekschop nemen. Harran krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

66e minuut.
Gherea geeft een lange en hoge pass. Kebe kopt de bal weg. Wague geeft een hoge lob. Harran rent richting de bal. Harran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hatiar heeft problemen om de bal te vangen. Hatiar passt de bal zonder na te denken. Harran is nu in balbezit. Harran draait met de bal, schiet en ... Casar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 6:0

73e minuut.
Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure met een sublieme pass. Daar is Harran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bilusso FC - Mancha c.f 7:0

85e minuut.
Redondi rent richting de bal. Harran is nu in balbezit. Makay probeert de bal met de borst te controleren. Redondi onderschept slim de pass. Redondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tymejczyk rent richting de bal. Tymejczyk geeft een lange en hoge pass. Novais probeert de bal aan de voet te houden. Kebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilusso FC 45%, Mancha c.f 55%.
Bilusso FC - Mancha c.f 7:0