Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TorreBronx f.c. Rayo Mostoletano
no voy a dimitir Tactiek Aporellos
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 40.4
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Rossato met een sublieme pass. Kielec rent richting de bal. Kielec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gołębiewski de bal. Gołębiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Englebert speelt de bal door. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev passt de bal met de wreef. Molina Mata is nu in balbezit. Molina Mata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Garştea trapt de bal weg van het doel. Sarafis kopt de bal weg. Molina Mata met een sublieme pass. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Taffarel met een sublieme pass. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski passt de bal met de wreef. Harjanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjanne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato geeft de bal voor. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec speelt de bal door. Gołębiewski rent richting de bal. Paal!

21e minuut.
Kielec passt de bal zonder na te denken. Daar is Gołębiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharpe is nu in balbezit. Gołębiewski speelt de bal door. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harjanne zal de hoekschop nemen. Sharpe kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rossato neemt de hoekschop. Harjanne maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rossato onderschept slim de pass. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp geeft de bal voor. Rossato geeft een lange en hoge pass. Kielec springt en kopt de bal. Paal!

24e minuut.
Mączewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobrev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concime kopt de bal weg. Daar is Harjanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taffarel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Gołębiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołębiewski passt de bal met de wreef. Tyczkała rent richting de bal. Kielec onderschept slim de pass. Kielec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Harjanne speelt de bal door. Kielec geeft een hoge lob. Daar is Rossato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski draait met de bal, schiet en ... Garştea bokst de bal weg.

34e minuut.
Mączewski geeft een hoge lob. Chołoniewski kopt de bal weg. Harjanne is nu in balbezit. Taffarel rent richting de bal. Taffarel geeft de bal voor. Garştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Concime passt de bal zonder na te denken. Harjanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjanne passt de bal in één keer door. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 37%, Rayo Mostoletano 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 0:0

54e minuut.
Arenas probeert de bal met de borst te controleren. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski passt de bal in één keer door. Kielec is nu in balbezit. Kielec draait met de bal, schiet en ... Garştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Rossato met een snelle inworp. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel geeft de bal voor. Harjanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjanne geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Arenas kopt de bal weg. Harjanne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Tyczkała trapt de bal weg van het doel. Concime kopt de bal weg. Harjanne geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Harjanne kopt de bal weg. Klungelig pakt Oliver de bal. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arenas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zlatinov komt het veld opgelopen. Penna komt het veld opgelopen. Lauwers komt het veld opgelopen. Pedrick komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dobrev heeft problemen om de bal te vangen. Chołoniewski onderschept slim de pass. Chołoniewski passt de bal zonder na te denken. Kielec is nu in balbezit. Kielec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harjanne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harjanne geeft de bal voor. Gołębiewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Garştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Rossato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołębiewski geeft de bal voor. Lauwers is nu in balbezit. Kielec verovert de bal door een tackle van achteren. Kielec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 1:0

72e minuut.
Zlatinov speelt de bal door. Molina Mata is nu in balbezit. Molina Mata passt de bal met de wreef. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 1:1

74e minuut.
Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski passt de bal zonder na te denken. Kielec rent richting de bal. Kielec haalt uit met een fantastische trap. Garştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 2:1

79e minuut.
Sekin probeert naar een medespeler te passen. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna begaat een overtreding. Kielec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kielec kan niet meer verder spelen. Moré Roca komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rossato geeft een hoge lob. Lauwers met een sublieme pass. Chołoniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 2:2

86e minuut.
Concime passt de bal zonder na te denken. Moré Roca rent richting de bal. Tyczkała maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tyczkała moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tyczkała schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Rossato is nu in balbezit. Pedrick geeft een lange en hoge pass. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel. Kazilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 39%, Rayo Mostoletano 61%.
TorreBronx f.c. - Rayo Mostoletano 2:3