Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Noal F.C.
¿Campeón? Tactiek 4.1.3.2 DE 1.4
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten very good
solid Passen formidable
solid Verdedigen good


20e minuut.
Olvera met de inworp. Botili rent richting de bal. Jirdásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili onderschept slim de pass. Botili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Maziarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarczyk passt de bal met de wreef. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm geeft de bal voor. Lasarte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lam met een sublieme pass. Samm bereikt de bal nog maar net als eerste. Samm geeft een lange en hoge pass. Lasarte rent richting de bal. Lasarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 63%, Noal F.C. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiclana CF - Noal F.C. 0:0

49e minuut.
Majerczyk kopt de bal weg. Lam rent richting de bal. Olvera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olvera krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Liužinas geeft een hoge lob. Botili kopt de bal weg. Cakici heeft problemen om de bal te vangen. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelovitch begaat een overtreding. Israelovitch krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Anees is nu in balbezit. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anees. Anees krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kościelny onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinoza met een snelle inworp. Samm rent richting de bal. Samm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Samm is nu in balbezit. Samm passt de bal in één keer door. Maziarczyk met een sublieme pass. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz schiet op doel. Sputnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 56%, Noal F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiclana CF - Noal F.C. 0:0