Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alpargatas United de Ceuta Bilusso FC
creacion d Tactiek 4-4-2 II
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 39.6
excellent Schieten adequate
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Polio rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma passt de bal zonder na te denken. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Cochrane bokst de bal weg.

19e minuut.
Mărăşescu probeert de bal aan de voet te houden. Roma rent richting de bal. Roma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Osuch de bal. Osuch schiet op doel. Cochrane bokst de bal weg.

20e minuut.
Guarnotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kopański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopański passt de bal zonder na te denken. Osuch is nu in balbezit. Osuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Śleszyński probeert naar een medespeler te passen. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ... Cochrane bokst de bal weg. Zapotoczny rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fleites met een sublieme pass. Peddiu is nu in balbezit. Peddiu speelt de bal door. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny schiet op doel. Cochrane bokst de bal weg.

31e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma passt de bal met de wreef. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel. Cochrane probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bacallado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacallado geeft een lange en hoge pass. Roma speelt de bal door. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 15%, Bilusso FC 85%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alpargatas United de Ceuta - Bilusso FC 0:0

46e minuut.
Gijón komt het veld opgelopen. Despott komt het veld opgelopen. Joachimowicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hatiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatiar speelt de bal door. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi schiet op doel. Udvaros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Irulegui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roma met de inworp. Fleites geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Guarnotta kopt de bal weg. Kopański rent richting de bal. Kopański geeft de bal voor. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wague passt de bal zonder na te denken. Hatiar geeft de bal voor. Redondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondi haalt uit met een fantastische trap. Udvaros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alpargatas United de Ceuta - Bilusso FC 0:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salaverry komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Zapotoczny de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacallado. Zapotoczny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lipczyński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mărăşescu met een sublieme pass. Hatiar is nu in balbezit. Hatiar geeft een lange en hoge pass. Redondi rent richting de bal. Redondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Guarnotta geeft de bal voor. Lipczyński is nu in balbezit. Despott tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Despott krijgt een gele kaart. Lipczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Despott geeft de bal voor. Roma komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fleites speelt de bal door. Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopański geeft een lange en hoge pass. Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Cochrane bokst de bal weg.

84e minuut.
Guarnotta rent richting de bal. Redondi verovert de bal door een tackle van achteren. Redondi probeert naar een medespeler te passen. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński geeft de bal voor. Bacallado rent richting de bal. Zapotoczny onderschept slim de pass. Zapotoczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kopański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopański geeft een lange en hoge pass. Lipczyński kopt de bal weg. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alpargatas United de Ceuta 31%, Bilusso FC 69%.
Alpargatas United de Ceuta - Bilusso FC 0:1