Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mancha c.f Albuixech C.F.
442 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 57.8
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Amadou Tall is nu in balbezit. Inworp. Brooks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sázavský geeft een lange en hoge pass. Španjević kopt de bal weg. Casar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Casar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amendolara met een snelle inworp. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Španjević rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amendolara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Casar trapt de bal weg van het doel. Amendolara is nu in balbezit. Amendolara passt de bal zonder na te denken. Španjević is nu in balbezit. Španjević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tymejczyk passt de bal met de wreef. Krynicki speelt de bal door. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Amadou Tall de bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista passt de bal in één keer door. Poborny is nu in balbezit. Poborny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tymejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tymejczyk geeft de bal voor. Brooks rent richting de bal. Paudits verovert de bal door een tackle van achteren. Paudits draait met de bal, schiet en ... Palm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Makay passt de bal in één keer door. Bautista is nu in balbezit. Bautista met een sublieme pass. Poborny rent richting de bal. Poborny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Anh Khôi onderschept slim de pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. Španjević rent richting de bal. Španjević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Brooks passt de bal zonder na te denken. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny passt de bal in één keer door. Španjević rent richting de bal. Španjević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Poborny rent richting de bal. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood passt de bal zonder na te denken. Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Makay met een sublieme pass. Bautista speelt de bal door. Klungelig pakt Španjević de bal. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Anh Khôi onderschept slim de pass. Anh Khôi geeft de bal voor. Sázavský kopt de bal weg. Španjević is nu in balbezit. Španjević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancha c.f 71%, Albuixech C.F. 29%.
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Poborny de bal. Makay is nu in balbezit. Poborny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Makay kan niet meer verder spelen. Bariego komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood kan de bal niet met de borst controleren. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. Poborny maakt een snoekduik en kopt de bal. Casar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tymejczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Steenbeke de bal. Sázavský geeft de bal voor. Poborny is nu in balbezit. Poborny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Poborny probeert naar een medespeler te passen. Greenwood met een sublieme pass. Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aviles met een sublieme pass. Klungelig pakt Strojnowski de bal. Strojnowski met een sublieme pass. Bautista geeft de bal voor. Španjević springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Palm speelt de bal door. Bautista probeert de bal met de borst te controleren. Bautista met een sublieme pass. Poborny is nu in balbezit. Poborny draait met de bal, schiet en ... Casar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bariego is nu in balbezit. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood met een sublieme pass. Španjević rent richting de bal. Španjević schiet op doel. Casar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poborny is nu in balbezit. Poborny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:2

73e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. Greenwood geeft een hoge lob. Poborny is nu in balbezit. Poborny schiet op doel. Dumoulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casar bokst de bal weg. Španjević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:3

75e minuut.
Sázavský speelt de bal door. Bautista met een sublieme pass. Klungelig pakt Poborny de bal. Poborny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:4

78e minuut.
Gherea geeft de bal voor. Klungelig pakt Strojnowski de bal. Strojnowski speelt de bal door. Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Poborny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Amendolara met de inworp. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dumoulin de bal. Casar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Greenwood geeft een hoge lob. Španjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Khôi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Španjević raakt geblesseerd tijdens het duel. Španjević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poborny bereikt de bal nog maar net als eerste. Casar met een sublieme pass. Amendolara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Španjević passt de bal zonder na te denken. Steenbeke rent richting de bal. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood geeft de bal voor. Poborny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancha c.f 65%, Albuixech C.F. 35%.
Mancha c.f - Albuixech C.F. 0:5