Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Mostoletano Alcalá Rovers
Aporellos Tactiek 442-ext AR
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 53
redelijk Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Moczygęba verovert de bal door een tackle van achteren. Manea is nu in balbezit. Moczygęba onderschept slim de pass. Moczygęba passt de bal met de wreef. Trung Hải rent richting de bal. Paal!

10e minuut.
Sarvan speelt de bal door. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba passt de bal zonder na te denken. Daar is Chkaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkaf haalt uit met een fantastische trap. Paal! Garştea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Beneventi trapt de bal weg. Trung Hải kopt de bal weg. Daar is Gökalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski geeft de bal voor. Garştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sarvan rent richting de bal. Sarvan passt de bal in één keer door. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Alcalá Rovers 0:1

34e minuut.
Moczygęba passt de bal zonder na te denken. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski geeft de bal voor. Trung Hải krijgt zijn hoofd ertegen. Garştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Alcalá Rovers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Mostoletano 63%, Alcalá Rovers 37%.
Rayo Mostoletano - Alcalá Rovers 0:2

46e minuut.
Sarafis komt het veld opgelopen. Dorko komt het veld opgelopen. Zlatinov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chkaf probeert naar een medespeler te passen. Pazderski rent richting de bal. Gökalp maakt een afschuwelijke overtreding. Pazderski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pazderski kan niet meer verder spelen. Kornek komt het veld opgelopen. Kornek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chkaf de bal. Chkaf geeft een hoge lob. Trung Hải springt en kopt de bal. Garştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Chkaf speelt de bal door. Klungelig pakt Kornek de bal. Kornek passt de bal met de wreef. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Alcalá Rovers 0:3

75e minuut.
Englebert verovert de bal door een tackle van achteren. Englebert geeft de bal voor. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Pedrick komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Pedrick de bal. Pedrick speelt de bal door. McQueen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev onderschept slim de pass. Dobrev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sarvan met de inworp. Klungelig pakt Moczygęba de bal. Moczygęba geeft een lange en hoge pass. Kornek geeft een hoge lob. Correa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sharpe rent richting de bal. Sharpe passt de bal met de wreef. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hải rent richting de bal. Trung Hải schiet op doel. Garştea bokst de bal weg.

88e minuut.
Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornek. Kornek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Mostoletano 63%, Alcalá Rovers 37%.
Rayo Mostoletano - Alcalá Rovers 0:3