Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC BRONCAS BOYS
DavCar Bo Tactiek empate 0
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 42.1
wonderbaarlijk Schieten matig
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Frei heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski is nu in balbezit. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 1:0

4e minuut.
Rydz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakutin speelt de bal door. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zakutin rent richting de bal. Zakutin passt de bal in één keer door. Szrnka met een sublieme pass. Daar is Frei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Zakutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakutin met een sublieme pass. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Galego geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frei met de inworp. Zakutin rent richting de bal. Zakutin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski speelt de bal door. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 2:0

13e minuut.
Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ripol de bal onder controle te krijgen. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Cuypers heeft problemen om de bal te vangen. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rydz met een snelle inworp. Klungelig pakt Zakutin de bal. Zakutin passt de bal in één keer door. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 3:0

18e minuut.
Vilps passt de bal met de wreef. Frei is nu in balbezit. Frei geeft een hoge lob. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 4:0

26e minuut.
Rydz speelt de bal door. Frei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ripol. Frei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frei komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cuypers verovert de bal door een tackle van achteren. Cuypers probeert naar een medespeler te passen. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 5:0

28e minuut.
Pawłowski met een sublieme pass. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei probeert naar een medespeler te passen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Galego trapt de bal weg van het doel. Rydz kopt de bal weg. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 6:0

31e minuut.
de Graaff passt de bal zonder na te denken. Blaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaut geeft de bal voor. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski geeft de bal voor. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 7:0

32e minuut.
Wysocki geeft een lange en hoge pass. Frei rent richting de bal. Frei speelt de bal door. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pareto geeft de bal voor. Rydz speelt de bal door. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 8:0

36e minuut.
Ripol rent richting de bal. Pawłowski onderschept slim de pass. Pawłowski met een sublieme pass. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 9:0

39e minuut.
Frei kopt de bal weg. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski passt de bal met de wreef. Daar is Cuypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 10:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Pareto de bal onder controle te krijgen. Rydz geeft een lange en hoge pass. Pawłowski kopt de bal weg. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 11:0

43e minuut.
Blaut is nu in balbezit. Blaut geeft de bal voor. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 12:0

45e minuut.
Pawłowski probeert naar een medespeler te passen. Frei rent richting de bal. Frei geeft de bal voor. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 13:0

45e minuut.
Juko geeft een hoge lob. Inworp. Rydz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zakutin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakutin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pawłowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 12%, BRONCAS BOYS 88%.
DavCar FC - BRONCAS BOYS 14:0

49e minuut.
Pawłowski kopt de bal weg. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei passt de bal zonder na te denken. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 15:0

53e minuut.
Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripol rent richting de bal. Frei probeert naar een medespeler te passen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 16:0

55e minuut.
Frei is nu in balbezit. Frei speelt de bal door. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 17:0

59e minuut.
Blaut geeft een lange en hoge pass. Ruiz Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuypers is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 18:0

63e minuut.
Vilps heeft problemen om de bal te vangen. Vilps passt de bal met de wreef. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski geeft de bal voor. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuypers controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 19:0

65e minuut.
Pareto geeft de bal voor. Frei kopt de bal weg. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 20:0

65e minuut.
Żyrkowski met een sublieme pass. Ripol heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski onderschept slim de pass. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 21:0

66e minuut.
Ripol heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ripol krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pawłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szrnka met een snel genomen vrije trap. Frei is nu in balbezit. Frei passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawłowski de bal. Pawłowski schiet op doel. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cuypers de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 22:0

69e minuut.
Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal in één keer door. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 23:0

70e minuut.
Zakutin is nu in balbezit. Zakutin passt de bal zonder na te denken. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 24:0

74e minuut.
Cuypers passt de bal zonder na te denken. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei passt de bal in één keer door. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 25:0

76e minuut.
Dubuś geeft de bal voor. Cuypers speelt de bal door. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 26:0

79e minuut.
Cuypers is nu in balbezit. Cuypers passt de bal in één keer door. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 27:0

81e minuut.
Rydz speelt de bal door. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei geeft de bal voor. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers passt de bal zonder na te denken. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 28:0

84e minuut.
Ripol onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frei met een snelle inworp. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Galego bokst de bal weg.

88e minuut.
Blaut kopt de bal weg. Ruiz Gómez rent richting de bal. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 29:0

89e minuut.
Pawłowski onderschept slim de pass. Daar is Pawłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawłowski passt de bal met de wreef. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - BRONCAS BOYS 30:0

90e minuut.
Blaut met een sublieme pass. Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Kešelj is nu in balbezit. Kešelj geeft de bal voor. Pawłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 13%, BRONCAS BOYS 87%.
DavCar FC - BRONCAS BOYS 30:0