Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javiepm Crumor C.F.
5-3-2 Tactiek 412-extD-2p
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
71.2 gemiddelde waardering 58.4
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Tracevskis is nu in balbezit. Coello onderschept slim de pass. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Crumor C.F. 1:0

3e minuut.
de la Cal rent richting de bal. de la Cal geeft de bal voor. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Baldassano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Crumor C.F. 2:0

7e minuut.
Treviño is nu in balbezit. García Fonseca rent richting de bal. Štross tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štross krijgt een gele kaart. García Fonseca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Cal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Treviño kopt de bal weg. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Butea de bal. Štross met een sublieme pass. Lemmats is nu in balbezit. Lemmats geeft een hoge lob. Read springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Crumor C.F. 2:1

14e minuut.
de la Cal bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Świerczok heeft problemen om de bal te vangen. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca passt de bal zonder na te denken. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... Baldassano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Treviño rent richting de bal. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca onderschept slim de pass. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... Baldassano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Torzewski met de inworp. Štross is nu in balbezit. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Treviño geeft een hoge lob. Coello maakt een snoekduik en kopt de bal. Baldassano bokst de bal weg.

33e minuut.
Zinetti passt de bal in één keer door. Štross is nu in balbezit. Štross passt de bal in één keer door. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Vismara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vismara speelt de bal door. Štross kopt de bal weg. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. Vismara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javiepm - Crumor C.F. 2:2

41e minuut.
García Fonseca met een snelle inworp. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Crumor C.F. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 39%, Crumor C.F. 61%.
Javiepm - Crumor C.F. 3:2

47e minuut.
Klungelig pakt de la Cal de bal. Štross geeft een lange en hoge pass. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javiepm - Crumor C.F. 3:3

49e minuut.
Treviño rent richting de bal. García Fonseca is nu in balbezit. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Baldassano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - Crumor C.F. 4:3

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Read stond buitenspel. Llompart komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Świerczok passt de bal in één keer door. Llonch Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read geeft een hoge lob. Klarin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Javiepm - Crumor C.F. 4:4

67e minuut.
García Fonseca rent richting de bal. García Fonseca passt de bal zonder na te denken. de la Cal is nu in balbezit. de la Cal geeft de bal voor. Coello krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
García Fonseca passt de bal in één keer door. de la Cal rent richting de bal. de la Cal geeft de bal voor. Coello rent richting de bal. Coello draait met de bal, schiet en ... Baldassano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
de la Cal geeft een hoge lob. Coello is nu in balbezit. Żabski rent richting de bal. Coello onderschept slim de pass. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Llonch Andreu geeft een hoge lob. Coello kopt de bal weg. Klungelig pakt Štross de bal. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 31%, Crumor C.F. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Javiepm - Crumor C.F. 4:4