Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manumanyes F.C. Stars C.F
nopromo Tactiek new riul
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Yuste passt de bal zonder na te denken. Chacao rent richting de bal. Chacao passt de bal met de wreef. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chacao met een sublieme pass. Cacho rent richting de bal. Cacho passt de bal zonder na te denken. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski schiet op doel. Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski geeft de bal voor. Daar is Cacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacho haalt uit met een fantastische trap. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:1

36e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chacao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cacho krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczmarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilev met een snelle inworp. Anasiak geeft een lange en hoge pass. Bóta is nu in balbezit. Bóta haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 39%, Stars C.F 61%.
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:2

55e minuut.
Ilev rent richting de bal. Ilev geeft een hoge lob. Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen. Koscielny maakt een snoekduik en kopt de bal. Łyżwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bóta rent richting de bal. Bóta geeft een hoge lob. Bordeniuc heeft problemen om de bal te vangen. Koscielny rent richting de bal. Koscielny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Idziorek geeft een hoge lob. Inworp. Ilev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manumanyes F.C. 26%, Stars C.F 74%.
manumanyes F.C. - Stars C.F 0:2