Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andaluces Fc Cabezudos de Plasencia
iji Tactiek d5
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
57.9 gemiddelde waardering 60.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Iturrizaga rent richting de bal. Ingiari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iturrizaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ingiari speelt de bal door. Pachis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:1

26e minuut.
Ingiari geeft een lange en hoge pass. Yelul kopt de bal weg. Pashev geeft een lange en hoge pass. Iturrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga haalt uit met een fantastische trap. Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pashev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 55%, Cabezudos de Plasencia 45%.
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:1

53e minuut.
Pashev geeft een hoge lob. Iturrizaga is nu in balbezit. Ingiari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ingiari krijgt een gele kaart. Iturrizaga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Forestier onderschept slim de pass. Forestier geeft de bal voor. Daar is Velardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci onderschept slim de pass. Covaci schiet op doel. Chmiest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Velardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jańczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ferretti kopt de bal weg. Bernaus probeert de bal met de borst te controleren. Velardo is nu in balbezit. Covaci is nu in balbezit. Covaci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ferretti speelt de bal door. Simonyi is nu in balbezit. Simonyi met een sublieme pass. Covaci rent richting de bal. Covaci draait met de bal, schiet en ... Chmiest verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Süphanoğlu kopt de bal weg. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev met een sublieme pass. Acker geeft de bal voor. Iturrizaga springt en kopt de bal. Skakanka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:2

81e minuut.
Prevosti geeft een lange en hoge pass. Yelul is nu in balbezit. Covaci onderschept slim de pass. Covaci haalt uit met een fantastische trap. Chmiest maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pachis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahlburg. Pachis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iturrizaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Skakanka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 58%, Cabezudos de Plasencia 42%.
Andaluces Fc - Cabezudos de Plasencia 0:2