Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Penosa DBus
PatadasAlTobillo Tactiek Def4
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


16e minuut.
Ruttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea onderschept slim de pass. Socea geeft de bal voor. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. MacOwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hadjitoffis kopt de bal weg. Arrúe geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz kopt de bal weg. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu schiet op doel. Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - DBus 0:1

29e minuut.
Łatczewski geeft de bal voor. Daar is Becleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becleanu kopt de bal weg. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ruttu geeft een lange en hoge pass. Becleanu kopt de bal weg. Letschert kan de bal niet met de borst controleren. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Urenda rent richting de bal. Urenda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Becleanu rent richting de bal. Becleanu haalt uit met een fantastische trap. Hurtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Urenda is nu in balbezit. Urenda geeft een hoge lob. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - DBus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Penosa 66%, DBus 34%.
Unión Penosa - DBus 0:2

52e minuut.
Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz schiet op doel. Hurtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - DBus 0:3

58e minuut.
Murillo García geeft de bal voor. Łatczewski is nu in balbezit. Bretones verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Hurtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Arrúe onderschept slim de pass. Arrúe geeft een lange en hoge pass. Bretones bereikt de bal nog maar net als eerste. Bretones draait met de bal, schiet en ... Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Becleanu geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Jaroszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wódkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becleanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Arrúe probeert de bal aan de voet te houden. Ciurea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrúe. Arrúe krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Andrea kopt de bal weg. Bretones controleert de bal met de borst. Bretones geeft een hoge lob. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bretones geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Letschert bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu onderschept slim de pass. Becleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - DBus 0:4

80e minuut.
Salmón is nu in balbezit. Salmón geeft een lange en hoge pass. Andrea is nu in balbezit. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hadjitoffis rent richting de bal. Hadjitoffis geeft de bal voor. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. Hurtado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - DBus 0:5

84e minuut.
Malatyalıoğlu kopt de bal weg. Arrúe geeft een hoge lob. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Hurtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - DBus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Penosa 58%, DBus 42%.
Unión Penosa - DBus 0:6