Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crumor C.F. BRONCAS BOYS
412-extD-2p Tactiek empate 0
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
64 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 37.2
briljant Schieten matig
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Butea met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski speelt de bal door. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robakiewicz trapt de bal weg van het doel. Hoàng Khánh kopt de bal weg. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robakiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 1:0

7e minuut.
Lemmats met de inworp. Klarin is nu in balbezit. Klarin met een sublieme pass. Read is nu in balbezit. Read haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 2:0

11e minuut.
Lemmats rent richting de bal. Lemmats probeert naar een medespeler te passen. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 3:0

15e minuut.
Zinetti rent richting de bal. Ripol begaat een overtreding. Zinetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zinetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ripol rent richting de bal. Klarin onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lemmats zal de hoekschop nemen. Klarin springt en kopt de bal. Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 4:0

17e minuut.
Hoàng Khánh met een sublieme pass. Daar is Yong-Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Ki geeft een hoge lob. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 5:0

19e minuut.
Klarin rent richting de bal. Klarin passt de bal met de wreef. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 6:0

20e minuut.
Zinetti met een sublieme pass. Read is nu in balbezit. Read passt de bal zonder na te denken. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read speelt de bal door. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 7:0

24e minuut.
Read passt de bal met de wreef. Hoàng Khánh rent richting de bal. Lemmats speelt de bal door. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 8:0

25e minuut.
Moya is nu in balbezit. Moya geeft de bal voor. Read is nu in balbezit. Read haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Zinetti speelt de bal door. Yong-Ki probeert naar een medespeler te passen. Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Blaut kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmats met de inworp. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh passt de bal zonder na te denken. Read rent richting de bal. Read schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 9:0

32e minuut.
Ruiz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Read de bal. Read schiet op doel. Robakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lemmats rent richting de bal. Lemmats passt de bal in één keer door. Żyrkowski is nu in balbezit. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Read is nu in balbezit. Read passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Klarin de bal onder controle te krijgen. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 10:0

35e minuut.
Inworp. Hoàng Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemmats met een sublieme pass. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 11:0

36e minuut.
Juko met een sublieme pass. Kešelj is nu in balbezit. Kešelj geeft een lange en hoge pass. Daar is Read, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Read draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robakiewicz trapt de bal weg van het doel. Read rent richting de bal. Read schiet op doel. Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh kopt de bal weg. Klungelig pakt Klarin de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 12:0

41e minuut.
Read rent richting de bal. Read met een sublieme pass. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh probeert naar een medespeler te passen. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 13:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmats met de inworp. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh met een sublieme pass. Klarin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lemmats neemt de hoekschop. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 14:0

44e minuut.
Daar is Juko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juko geeft de bal voor. Zinetti kopt de bal weg. Klarin kan de bal niet met de borst controleren. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Robakiewicz trapt de bal weg van het doel. Hoàng Khánh kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. De bal raakt de paal. Read is nu in balbezit. Read haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Read rent richting de bal. Read passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Klarin de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 11%, BRONCAS BOYS 89%.
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 15:0

46e minuut.
Lemmats passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh met een sublieme pass. Read rent richting de bal. Read schiet op doel. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Blaut met een sublieme pass. Inworp. Lemmats met de inworp. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Hoàng Khánh rent richting de bal. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin passt de bal in één keer door. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 16:0

52e minuut.
Hoàng Khánh speelt de bal door. Read rent richting de bal. Żyrkowski rent richting de bal. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 17:0

54e minuut.
Klarin passt de bal met de wreef. Daar is Read, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 18:0

56e minuut.
Inworp. Lemmats met de inworp. Zinetti rent richting de bal. Zinetti geeft een lange en hoge pass. Read krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 19:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Khánh met de inworp. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 20:0

59e minuut.
Juko rent richting de bal. Juko geeft de bal voor. Żyrkowski is nu in balbezit. Read onderschept slim de pass. Read haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 21:0

62e minuut.
Benedykciuk met een snelle inworp. Klarin is nu in balbezit. Klarin passt de bal met de wreef. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ngọc Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn met een sublieme pass. Butea rent richting de bal. Butea geeft een lange en hoge pass. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen. Robakiewicz bokst de bal weg. Read is nu in balbezit. Read schiet op doel. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lemmats met een snelle inworp. Hoàng Khánh probeert naar een medespeler te passen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 22:0

68e minuut.
Inworp. Lemmats zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 23:0

70e minuut.
Klungelig pakt Robakiewicz de bal. Robakiewicz met een sublieme pass. Read kopt de bal weg. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Żyrkowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Read de bal onder controle te krijgen. Zinetti kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 24:0

73e minuut.
Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Juko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Khánh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Read neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 25:0

74e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemmats met de inworp. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh met een sublieme pass. Robakiewicz bokst de bal weg. Read is nu in balbezit. Read haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 26:0

76e minuut.
Lemmats kopt de bal weg. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Yong-Ki speelt de bal door. Read rent richting de bal. Read passt de bal met de wreef. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 27:0

81e minuut.
Hoàng Khánh speelt de bal door. Read rent richting de bal. Read probeert naar een medespeler te passen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Hoàng Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klarin controleert de bal met de borst. Klarin schiet op doel. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 28:0

83e minuut.
Inworp. Lemmats met een snelle inworp. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh probeert naar een medespeler te passen. Read rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Read is nu in balbezit. Read schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 29:0

84e minuut.
Hoàng Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemmats controleert de bal met de borst. Lemmats geeft een lange en hoge pass. Klarin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 30:0

85e minuut.
Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh passt de bal met de wreef. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 31:0

86e minuut.
Izquierdo passt de bal in één keer door. Ruiz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 32:0

89e minuut.
Butea speelt de bal door. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh passt de bal in één keer door. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Read rent richting de bal. Read draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumor C.F. 11%, BRONCAS BOYS 89%.
Crumor C.F. - BRONCAS BOYS 33:0