Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabezudos de Plasencia Stars C.F
d5 Tactiek new riul
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 53.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Pashev rent richting de bal. Pashev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pachis de bal. Pachis haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Firuleiro kopt de bal weg. Piala heeft problemen om de bal te vangen. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala verovert de bal door een tackle van achteren. Piala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Forestier de bal. Kobusinski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forestier. Forestier krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Waluś speelt de bal door. Chacao rent richting de bal. Chacao passt de bal zonder na te denken. Cacho rent richting de bal. Cacho haalt uit met een fantastische trap. Chmiest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Arango speelt de bal door. Chacao is nu in balbezit. Chacao passt de bal met de wreef. Cacho is nu in balbezit. Cacho draait met de bal, schiet en ... Chmiest bokst de bal weg.

19e minuut.
Pashev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cedrún, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riera krijgt een gele kaart. Cedrún raakt geblesseerd tijdens het duel. Cedrún met een snel genomen vrije trap. Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Idziorek geeft een hoge lob. Inworp. Velardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acker geeft een lange en hoge pass. Piala krijgt zijn hoofd ertegen. Łyżwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 1:0

22e minuut.
Chacao passt de bal met de wreef. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev begaat een overtreding. Pashev krijgt een gele kaart. Cacho raakt geblesseerd tijdens het duel. Arango wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao passt de bal met de wreef. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho schiet op doel. Chmiest werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 1:1

25e minuut.
Riera met de inworp. Chacao rent richting de bal. Chacao probeert naar een medespeler te passen. Cacho rent richting de bal. Cacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 1:2

29e minuut.
Klungelig pakt Cedrún de bal. Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal zonder na te denken. Chacao is nu in balbezit. Chacao geeft een hoge lob. Chmiest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pashev is nu in balbezit. Pashev passt de bal zonder na te denken. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 2:2

39e minuut.
Acker met een snelle inworp. Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashev geeft de bal voor. Pachis springt en kopt de bal. Łyżwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 45%, Stars C.F 55%.
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 3:2

47e minuut.
Pashev verovert de bal door een tackle van achteren. Pashev passt de bal met de wreef. Acker rent richting de bal. Acker geeft een lange en hoge pass. Pachis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Łyżwiński bokst de bal weg.

49e minuut.
Kobusinski rent richting de bal. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro geeft de bal voor. Piala rent richting de bal. Piala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pashev speelt de bal door. Klungelig pakt Acker de bal. Acker passt de bal in één keer door. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pashev probeert naar een medespeler te passen. Acker is nu in balbezit. Acker met een sublieme pass. Pachis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pashev probeert de bal met de borst te controleren. Pashev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Waluś de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pachis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 32%, Stars C.F 68%.
Cabezudos de Plasencia - Stars C.F 3:2