Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andaluces Fc manumanyes F.C.
iji Tactiek nopromo
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft een hoge lob. Daar is Zoetemelk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernaus is nu in balbezit. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Covaci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lancuso de bal onder controle te krijgen. Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Covaci is nu in balbezit. Lancuso begaat een overtreding. Covaci raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferretti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 55%, manumanyes F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andaluces Fc - manumanyes F.C. 0:0

49e minuut.
Agrelos geeft de bal voor. Daar is Bernaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocardo verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci rent richting de bal. Covaci schiet op doel. Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Eller rent richting de bal. Eller passt de bal zonder na te denken. Kaczmarczyk is nu in balbezit. Bernaus onderschept slim de pass. Bernaus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ilev met de inworp. Prevosti is nu in balbezit. Anasiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anasiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 52%, manumanyes F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andaluces Fc - manumanyes F.C. 0:0