Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRONCAS BOYS Javiepm
empate 0 Tactiek sokky
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten outstanding
good Passen formidable
good Verdedigen very good


3e minuut.
López Clemente probeert naar een medespeler te passen. Llonch Andreu speelt de bal door. Klungelig pakt Coello de bal. Coello schiet op doel. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:1

7e minuut.
Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Llompart probeert naar een medespeler te passen. Coello rent richting de bal. Coello draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:2

9e minuut.
Daar is Llonch Andreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Gómez rent richting de bal. Llonch Andreu verovert de bal door een tackle van achteren. Llonch Andreu geeft een lange en hoge pass. Coello krijgt zijn hoofd ertegen. Galego bokst de bal weg. Galego met een sublieme pass. Inworp. Llonch Andreu met de inworp. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
de la Cal passt de bal in één keer door. Llonch Andreu met een sublieme pass. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:3

14e minuut.
de la Cal speelt de bal door. Klungelig pakt Coello de bal. Coello met een sublieme pass. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:4

15e minuut.
Llonch Andreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treviño geeft de bal voor. de la Cal kopt de bal weg. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:5

18e minuut.
Kešelj rent richting de bal. García Fonseca onderschept slim de pass. García Fonseca passt de bal met de wreef. Treviño heeft problemen om de bal te vangen. Treviño schiet op doel. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:6

21e minuut.
Inworp. Llonch Andreu met de inworp. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:7

25e minuut.
Llompart speelt de bal door. de la Cal speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Llompart speelt de bal door. de la Cal is nu in balbezit. de la Cal met een sublieme pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pinedo rent richting de bal. Llompart rent richting de bal. Llompart passt de bal in één keer door. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:8

32e minuut.
de la Cal passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal in één keer door. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg. Klungelig pakt de Graaff de bal. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:9

34e minuut.
de la Cal bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Coello is nu in balbezit. Coello heeft problemen om de bal te vangen. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:10

37e minuut.
Ruiz Gómez passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciobotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño rent richting de bal. Treviño geeft de bal voor. Coello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt de la Cal de bal. de la Cal met een sublieme pass. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:11

40e minuut.
Bidaurrázaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llonch Andreu is nu in balbezit. Llonch Andreu passt de bal zonder na te denken. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño schiet op doel. Galego bokst de bal weg.

42e minuut.
Llonch Andreu speelt de bal door. de la Cal rent richting de bal. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:12

45e minuut.
Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Galego bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 92%, Javiepm 8%.
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:13

51e minuut.
Daar is Bidaurrázaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidaurrázaga speelt de bal door. Żyrkowski met een sublieme pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
de Graaff passt de bal zonder na te denken. Kešelj probeert naar een medespeler te passen. Ciobotaru rent richting de bal. Llonch Andreu verovert de bal door een tackle van achteren. Llonch Andreu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:14

54e minuut.
de la Cal rent richting de bal. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Coello rent richting de bal. Coello draait met de bal, schiet en ... Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Treviño rent richting de bal. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:15

57e minuut.
de la Cal is nu in balbezit. de la Cal passt de bal met de wreef. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:16

57e minuut.
Llonch Andreu met de inworp. García Fonseca speelt de bal door. Treviño heeft problemen om de bal te vangen. Treviño schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:17

59e minuut.
Ripol heeft problemen om de bal te vangen. Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello speelt de bal door. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Llonch Andreu is nu in balbezit. Llonch Andreu probeert naar een medespeler te passen. Coello rent richting de bal. Coello draait met de bal, schiet en ... Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:18

60e minuut.
Bartrés komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Llonch Andreu met de inworp. Treviño speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Coello draait met de bal, schiet en ... Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:19

64e minuut.
Ripol met de inworp. Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal zonder na te denken. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treviño met een sublieme pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Bartrés speelt de bal door. de la Cal met een sublieme pass. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:20

67e minuut.
Klungelig pakt Treviño de bal. Llonch Andreu is nu in balbezit. Llonch Andreu speelt de bal door. Klungelig pakt Coello de bal. Coello draait met de bal, schiet en ... Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:21

71e minuut.
Klungelig pakt de la Cal de bal. de la Cal met een sublieme pass. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:22

73e minuut.
Klungelig pakt Llonch Andreu de bal. Llonch Andreu speelt de bal door. Klungelig pakt Coello de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:23

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llonch Andreu met een snelle inworp. de Graaff verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cal probeert de bal met de borst te controleren. de la Cal draait met de bal, schiet en ... Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:24

75e minuut.
de Graaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño onderschept slim de pass. Treviño probeert naar een medespeler te passen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:25

77e minuut.
Treviño probeert naar een medespeler te passen. de la Cal rent richting de bal. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
de la Cal rent richting de bal. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:26

80e minuut.
Koryzna komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bartrés speelt de bal door. de la Cal rent richting de bal. de la Cal speelt de bal door. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Llonch Andreu met de inworp. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna met een sublieme pass. Coello heeft problemen om de bal te vangen. Coello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:27

89e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Bartrés met een sublieme pass. de la Cal met een sublieme pass. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de la Cal neemt de hoekschop. Coello springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 92%, Javiepm 8%.
BRONCAS BOYS - Javiepm 0:27