Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Penosa Kurtuba
PatadasAlTobillo Tactiek 3_2
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Llaquet rent richting de bal. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi passt de bal met de wreef. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena haalt uit met een fantastische trap. Gratacos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dracena is nu in balbezit. Cornudella Marti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dracena raakt geblesseerd tijdens het duel. Jawachi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gratacos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Kurtuba 1:0

5e minuut.
Ciurea geeft de bal voor. Börksson rent richting de bal. Jawachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jawachi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Cornudella Marti met de inworp. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea met een sublieme pass. Dracena rent richting de bal. Dracena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Börksson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastos Martínez met een snelle inworp. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. Gratacos bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Ciurea met de inworp. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Jawachi rent richting de bal. Jawachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Silaghi passt de bal zonder na te denken. Daar is Jawachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cañedo rent richting de bal. Jawachi verovert de bal door een tackle van achteren. Jawachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi speelt de bal door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea geeft een hoge lob. Dracena springt en kopt de bal. Gratacos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Ciurea met de inworp. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Jawachi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fernández Cañedo geeft de bal voor. Ciurea kopt de bal weg. Daar is Börksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawachi rent richting de bal. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Penosa 40%, Kurtuba 60%.
Unión Penosa - Kurtuba 1:0

47e minuut.
Inworp. Ciurea met de inworp. Silaghi speelt de bal door. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Kurtuba 2:0

53e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk schiet op doel. Burton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bordas Losada met een sublieme pass. Sanfélix rent richting de bal. Sanfélix geeft de bal voor. Baret is nu in balbezit. Baret schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Llaquet is nu in balbezit. Llaquet probeert naar een medespeler te passen. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Bastos Martínez is nu in balbezit. Bastos Martínez geeft de bal voor. Dracena probeert de bal met de borst te controleren. Dracena haalt uit met een fantastische trap. Gratacos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Kurtuba 3:0

67e minuut.
Fernández Cañedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bastos Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börksson rent richting de bal. Jawachi onderschept slim de pass. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. Gratacos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Krzywda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywda geeft een hoge lob. Letschert kopt de bal weg. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi schiet op doel. Gratacos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sanfélix geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastos Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Gratacos bokst de bal weg. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Kurtuba 4:0

78e minuut.
Baret heeft problemen om de bal te vangen. Baret passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ... Burton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Kurtuba 4:1

79e minuut.
Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Letschert geeft een lange en hoge pass. Börksson onderschept slim de pass. Jawachi rent richting de bal. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. Gratacos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Dracena de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Penosa - Kurtuba 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Penosa 37%, Kurtuba 63%.
Unión Penosa - Kurtuba 5:1