Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars C.F BRONCAS BOYS
new riul Tactiek empate 0
68% Balbezit 32%
12% Spel op eigen helft 88%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 37.1
average Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Yuste geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arango rent richting de bal. Calzón is nu in balbezit. Calzón schiet op doel. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 1:0

3e minuut.
Daar is Ripol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango rent richting de bal. Ripol begaat een overtreding. Arango raakt geblesseerd tijdens het duel. Morenilla komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Robakiewicz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Chacao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Robakiewicz trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacao met de inworp. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Morenilla speelt de bal door. Klungelig pakt Idziorek de bal. Idziorek speelt de bal door. Garro is nu in balbezit. Garro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ripol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chacao met een snelle inworp. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal met de wreef. Calzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzón passt de bal zonder na te denken. Yuste met een sublieme pass. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango speelt de bal door. Calzón rent richting de bal. Calzón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chacao probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arango de bal. Arango speelt de bal door. Garro is nu in balbezit. Garro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 2:0

37e minuut.
Chacao probeert naar een medespeler te passen. Calzón is nu in balbezit. Calzón passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango speelt de bal door. Calzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzón haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars C.F 12%, BRONCAS BOYS 88%.
Stars C.F - BRONCAS BOYS 3:0

49e minuut.
Paukku onderschept slim de pass. Paukku speelt de bal door. Yuste speelt de bal door. Garro bereikt de bal nog maar net als eerste. Garro draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Chacao met een snelle inworp. Arango rent richting de bal. Arango geeft een lange en hoge pass. Calzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 4:0

55e minuut.
Yuste met een sublieme pass. Idziorek is nu in balbezit. Idziorek passt de bal in één keer door. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz bokst de bal weg. Calzón rent richting de bal. Calzón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 5:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacao met een snelle inworp. Klungelig pakt Arango de bal. Arango geeft een hoge lob. Garro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chacao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango is nu in balbezit. Arango probeert naar een medespeler te passen. Calzón rent richting de bal. Calzón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 6:0

66e minuut.
Calzón probeert naar een medespeler te passen. Yuste speelt de bal door. Chacao probeert de bal aan de voet te houden. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Calzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garro is nu in balbezit. Garro draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Idziorek rent richting de bal. Yuste is nu in balbezit. Yuste passt de bal met de wreef. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yuste met een sublieme pass. Chacao speelt de bal door. Klungelig pakt Riera de bal. Riera geeft de bal voor. Żyrkowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Chacao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yuste met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango probeert naar een medespeler te passen. Calzón is nu in balbezit. Calzón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Chacao neemt de hoekschop. Klungelig pakt Arango de bal. Arango passt de bal in één keer door. Daar is Calzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chacao met de inworp. Morenilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Morenilla geeft de bal voor. Garro is nu in balbezit. Garro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - BRONCAS BOYS 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars C.F 13%, BRONCAS BOYS 87%.
Stars C.F - BRONCAS BOYS 7:0