Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSC Santa Coloma Andaluces Fc
343 (modificada) Tactiek iji
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 55.8
weak Schieten outstanding
good Passen good
weak Verdedigen formidable


5e minuut.
Covaci passt de bal met de wreef. Eller is nu in balbezit. Eller geeft een lange en hoge pass. Bernaus is nu in balbezit. Bernaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:1

10e minuut.
Cruz Trinidad met een sublieme pass. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu speelt de bal door. Daar is Vergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cruz Trinidad is nu in balbezit. Bernaus onderschept slim de pass. Luzhnyj is nu in balbezit. Covaci onderschept slim de pass. Covaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:2

15e minuut.
Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci is nu in balbezit. Covaci haalt uit met een fantastische trap. Lisca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Simonyi de bal. Simonyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simonson de bal. Bernaus rent richting de bal. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Simonson de bal. Bernaus rent richting de bal. Bernaus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Simonyi geeft een lange en hoge pass. Eller kopt de bal weg. Covaci met een sublieme pass. Bernaus rent richting de bal. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lisca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Cruz Trinidad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sciortino kopt de bal weg. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Bernaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jańczak speelt de bal door. Klungelig pakt Eller de bal. Eller passt de bal in één keer door. Ferretti rent richting de bal. Ferretti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ferretti passt de bal zonder na te denken. Eller bereikt de bal nog maar net als eerste. Eller geeft de bal voor. Bernaus rent richting de bal. Bernaus schiet op doel. Lisca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Ferretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferretti met een sublieme pass. Covaci probeert naar een medespeler te passen. Bernaus is nu in balbezit. Bernaus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bontempo geeft een lange en hoge pass. Jańczak probeert de bal met de borst te controleren. Jańczak speelt de bal door. Bernaus rent richting de bal. Bernaus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lisca bokst de bal weg.

37e minuut.
Ingiari kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filipoiu. Ingiari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ingiari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bernaus springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ferretti kopt de bal weg. Covaci is nu in balbezit. Covaci met een sublieme pass. Bernaus rent richting de bal. Bernaus draait met de bal, schiet en ... Lisca bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Ptaszyński met een snelle inworp. Ferretti met een sublieme pass. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Simonson speelt de bal door. Filipoiu probeert de bal aan de voet te houden. Cruz Trinidad rent richting de bal. Covaci rent richting de bal. Covaci schiet op doel. Lisca bokst de bal weg. Bernaus is nu in balbezit. Paal! Bernaus rent richting de bal. Bernaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSC Santa Coloma 84%, Andaluces Fc 16%.
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:3

47e minuut.
Filipoiu is nu in balbezit. Covaci onderschept slim de pass. Covaci speelt de bal door. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Eller geeft de bal voor. Prevosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi geeft een hoge lob. Bernaus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Simonson heeft problemen om de bal te vangen. Covaci rent richting de bal. Covaci passt de bal zonder na te denken. Bernaus rent richting de bal. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Eller rent richting de bal. Eller geeft een lange en hoge pass. Cruz Trinidad heeft problemen om de bal te vangen. Bernaus rent richting de bal. Bernaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:4

69e minuut.
Simonyi geeft een lange en hoge pass. Luzhnyj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernaus rent richting de bal. Covaci is nu in balbezit. Covaci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ahlburg onderschept slim de pass. Ahlburg speelt de bal door. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bernaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernaus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Sciortino geeft een hoge lob. Bruzdewicz is nu in balbezit. Bruzdewicz geeft een hoge lob. Bernaus krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jańczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak passt de bal zonder na te denken. Eller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernaus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ingiari probeert naar een medespeler te passen. Eller speelt de bal door. Covaci rent richting de bal. Covaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSC Santa Coloma 80%, Andaluces Fc 20%.
FCSC Santa Coloma - Andaluces Fc 0:5