Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC Stars C.F
DavCar Bo Tactiek new riul
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 52.6
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Idziorek onderschept slim de pass. Idziorek speelt de bal door. Zakutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakutin geeft een hoge lob. Pawłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Łyżwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 1:0

4e minuut.
Daar is Pawłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakutin rent richting de bal. Zakutin passt de bal zonder na te denken. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Frei rent richting de bal. Frei probeert naar een medespeler te passen. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski schiet op doel. Łyżwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. Szrnka geeft een hoge lob. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 2:0

10e minuut.
Rydz passt de bal zonder na te denken. Cuypers rent richting de bal. Gialesakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuypers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zakutin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Idziorek kopt de bal weg. Zakutin rent richting de bal. Zakutin passt de bal zonder na te denken. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yuste passt de bal met de wreef. Gialesakis is nu in balbezit. Gialesakis passt de bal met de wreef. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski draait met de bal, schiet en ... Bîzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Frei rent richting de bal. Frei passt de bal in één keer door. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 3:0

39e minuut.
Szrnka geeft een hoge lob. Cuypers kopt de bal weg. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 4:0

41e minuut.
Frei is nu in balbezit. Frei passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawłowski de bal. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 5:0

43e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei passt de bal in één keer door. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel. Łyżwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 6:0

45e minuut.
Waluś speelt de bal door. Pawłowski is nu in balbezit. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 36%, Stars C.F 64%.
DavCar FC - Stars C.F 7:0

55e minuut.
Rydz rent richting de bal. Rydz passt de bal zonder na te denken. Frei rent richting de bal. Frei geeft een lange en hoge pass. Cuypers springt en kopt de bal. Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 8:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Pawłowski de bal onder controle te krijgen. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei onderschept slim de pass. Frei geeft een lange en hoge pass. Cuypers springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Frei geeft de bal voor. Idziorek is nu in balbezit. Cuypers onderschept slim de pass. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 9:0

65e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal met de wreef. Frei is nu in balbezit. Frei geeft de bal voor. Cuypers krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

73e minuut.
Frei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pawłowski de bal. Pawłowski passt de bal met de wreef. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei passt de bal met de wreef. Gialesakis rent richting de bal. Pawłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski schiet op doel. Łyżwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Chacao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szrnka geeft de bal voor. Rydz speelt de bal door. Daar is Cuypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Łyżwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Szrnka verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka geeft de bal voor. Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei geeft een hoge lob. Cuypers springt en kopt de bal. Łyżwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 10:0

87e minuut.
Pawłowski is nu in balbezit. Bordeniuc is nu in balbezit. Gialesakis rent richting de bal. Pawłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Łyżwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Stars C.F 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 31%, Stars C.F 69%.
DavCar FC - Stars C.F 11:0