Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cabezudos de Plasencia Javiepm
d5 Tactiek Jpm2
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 71.1
solid Schieten outstanding
good Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga met een sublieme pass. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel. Bastida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:1

9e minuut.
Treviño rent richting de bal. Treviño passt de bal met de wreef. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga schiet op doel. Fernández Pujante probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Bastida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Treviño met een sublieme pass. García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. García Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Bastida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:2

19e minuut.
de la Cal passt de bal in één keer door. García Fonseca rent richting de bal. García Fonseca speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. Bastida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
García Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. García Fonseca speelt de bal door. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Bastida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:3

28e minuut.
Bidaurrázaga passt de bal in één keer door. Treviño rent richting de bal. Treviño passt de bal met de wreef. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:4

33e minuut.
Świerczok kopt de bal weg. Torzewski is nu in balbezit. Torzewski geeft de bal voor. Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bidaurrázaga zal de hoekschop nemen. Coello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:5

35e minuut.
García Fonseca rent richting de bal. García Fonseca speelt de bal door. Treviño speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello schiet op doel. Bastida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yelul kopt de bal weg. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Bidaurrázaga heeft problemen om de bal te vangen. Bidaurrázaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Torzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal met de wreef. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Velardo kopt de bal weg. Llompart rent richting de bal. Pashev verovert de bal door een tackle van achteren. Pashev geeft de bal voor. Piala springt en kopt de bal. Vismara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante onderschept slim de pass. Treviño onderschept slim de pass. Treviño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
García Fonseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 65%, Javiepm 35%.
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:5

49e minuut.
de la Cal is nu in balbezit. de la Cal passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello draait met de bal, schiet en ... Bastida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:6

51e minuut.
Rivillos verovert de bal door een tackle van achteren. Rivillos speelt de bal door. Klungelig pakt Bidaurrázaga de bal. Bidaurrázaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca geeft de bal voor. Coello springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:7

60e minuut.
de la Cal bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cal speelt de bal door. Coello is nu in balbezit. Coello schiet op doel. Bastida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:8

63e minuut.
de la Cal passt de bal met de wreef. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga probeert naar een medespeler te passen. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
García Fonseca met een snelle inworp. Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Bastida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Iturrizaga de bal onder controle te krijgen. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap. Bastida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Llompart passt de bal zonder na te denken. García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca geeft een hoge lob. Coello rent richting de bal. Coello schiet op doel. Bastida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:9

73e minuut.
de la Cal kopt de bal weg. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Bastida bokst de bal weg. Bidaurrázaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bidaurrázaga neemt de hoekschop. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
de la Cal onderschept slim de pass. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:10

77e minuut.
Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. Coello is nu in balbezit. Coello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:11

79e minuut.
Treviño rent richting de bal. Treviño passt de bal zonder na te denken. Coello rent richting de bal. Coello haalt uit met een fantastische trap. Bastida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:12

80e minuut.
Klungelig pakt Llompart de bal. Llompart geeft de bal voor. García Fonseca kopt de bal weg. Treviño rent richting de bal. Treviño draait met de bal, schiet en ... Bastida bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:13

81e minuut.
Rivillos rent richting de bal. Treviño speelt de bal door. García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:14

83e minuut.
Daar is Fernández Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coello is nu in balbezit. Coello met een sublieme pass. García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:15

89e minuut.
García Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Fonseca passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cabezudos de Plasencia 79%, Javiepm 21%.
Cabezudos de Plasencia - Javiepm 0:16