Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andaluces Fc Crumor C.F.
iji Tactiek 412-extD-2p
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten incredible
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen solid


8e minuut.
Štross passt de bal in één keer door. Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats speelt de bal door. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Skakanka bokst de bal weg. Read controleert de bal met de borst. Read schiet op doel. Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:1

10e minuut.
Zinetti geeft de bal voor. Read rent richting de bal. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Read onderschept slim de pass. Read schiet op doel. Skakanka bokst de bal weg.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zinetti met de inworp. Štross met een sublieme pass. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Skakanka bokst de bal weg.

23e minuut.
Štross speelt de bal door. Klarin is nu in balbezit. Klarin passt de bal in één keer door. Read rent richting de bal. Read schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zinetti met de inworp. Štross rent richting de bal. Covaci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Covaci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Inworp. Štross zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemmats speelt de bal door. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jańczak met een snelle inworp. Eller probeert de bal met de borst te controleren. Eller geeft een hoge lob. Bernaus krijgt zijn hoofd ertegen. Baldassano bokst de bal weg.

31e minuut.
Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Jańczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczak geeft een lange en hoge pass. Bernaus is nu in balbezit. Bernaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yong-Ki geeft een lange en hoge pass. Klarin kopt de bal weg. Daar is Lemmats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmats geeft een hoge lob. Read springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skakanka trapt de bal weg. Zinetti geeft de bal voor. Read rent richting de bal. Read schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 60%, Crumor C.F. 40%.
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Lemmats de bal. Lemmats probeert naar een medespeler te passen. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Skakanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:2

49e minuut.
Zinetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štross rent richting de bal. Štross speelt de bal door. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ahlburg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:3

52e minuut.
Żabski geeft een hoge lob. Bruzdewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Żabski de bal. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaus haalt uit met een fantastische trap. Baldassano bokst de bal weg.

59e minuut.
Jańczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eller is nu in balbezit. Eller geeft een hoge lob. Bernaus krijgt zijn hoofd ertegen. Baldassano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Zinetti is nu in balbezit. Zinetti geeft een lange en hoge pass. Read kopt de bal weg. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ... Skakanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruzdewicz geeft een lange en hoge pass. Bernaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zinetti krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Heřmánek passt de bal met de wreef. Lemmats rent richting de bal. Lemmats passt de bal in één keer door. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:4

73e minuut.
Klarin draait met de bal, schiet en ... Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Heřmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross is nu in balbezit. Štross haalt uit met een fantastische trap. Skakanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Jańczak geeft een hoge lob. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn geeft een lange en hoge pass. Štross geeft een lange en hoge pass. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:5

80e minuut.
Štross passt de bal in één keer door. Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats passt de bal met de wreef. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel. Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Štross kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ingiari ... Strafschop! Klarin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Klarin neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lemmats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmats geeft de bal voor. Bruzdewicz is nu in balbezit. Read verovert de bal door een tackle van achteren. Read haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andaluces Fc 66%, Crumor C.F. 34%.
Andaluces Fc - Crumor C.F. 0:5