Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRONCAS BOYS Unión Penosa
empate 0 Tactiek NacidoParaPerder
48% Balbezit 52%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 39.8
average Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Andrea rent richting de bal. Andrea geeft de bal voor. Daar is Jawachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea is nu in balbezit. Socea haalt uit met een fantastische trap. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Andrea is nu in balbezit. Andrea geeft een hoge lob. Ripol kopt de bal weg. Jawachi rent richting de bal. Jawachi draait met de bal, schiet en ... Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Żyrkowski kopt de bal weg. Jawachi is nu in balbezit. de Graaff legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jawachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jawachi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:1

19e minuut.
Bastos Martínez passt de bal met de wreef. Silaghi met een sublieme pass. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:2

22e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Day rent richting de bal. Day passt de bal in één keer door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Újlaki met een snelle inworp. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal in één keer door. Socea is nu in balbezit. Socea schiet op doel. Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jawachi speelt de bal door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Újlaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi speelt de bal door. Socea is nu in balbezit. Socea schiet op doel. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:3

33e minuut.
Galego speelt de bal door. Ruiz Gómez kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újlaki met een snelle inworp. Silaghi speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újlaki met een snelle inworp. Silaghi geeft een hoge lob. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Újlaki passt de bal zonder na te denken. Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik probeert naar een medespeler te passen. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea schiet op doel. Galego bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Újlaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi speelt de bal door. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jawachi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Újlaki zal de hoekschop nemen. Socea is nu in balbezit. Socea schiet op doel. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Jawachi heeft problemen om de bal te vangen. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Socea haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:4

45e minuut.
Ciurea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 95%, Unión Penosa 5%.
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:4

56e minuut.
Inworp. Ciurea met de inworp. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Újlaki met de inworp. Silaghi rent richting de bal. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:5

63e minuut.
Galego met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újlaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Socea is nu in balbezit. Socea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:6

73e minuut.
de Graaff geeft een lange en hoge pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:7

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Újlaki de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski rent richting de bal. Jawachi verovert de bal door een tackle van achteren. Jawachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:8

83e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Socea rent richting de bal. Socea passt de bal met de wreef. Daar is Jawachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jawachi rent richting de bal. Jawachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:9

85e minuut.
Daar is de Graaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobotaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jawachi. Ciobotaru roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciobotaru kan niet meer verder spelen.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galego met een harde bal richting middenveld. Inworp. Újlaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 92%, Unión Penosa 8%.
BRONCAS BOYS - Unión Penosa 0:9