Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stars C.F FCSC Santa Coloma
new riul Tactiek 343 (modificada)
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 37.2
excellent Schieten weak
very good Passen good
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Vergara controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łyżwiński neemt vlug de vrije trap. Yuste kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. Lisca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gialesakis rent richting de bal. Filipoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gialesakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gialesakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kobusinski de bal. Kobusinski schiet op doel. Lisca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 1:0

7e minuut.
Bordeniuc passt de bal zonder na te denken. Gialesakis rent richting de bal. Vergara begaat een overtreding. Vergara krijgt een gele kaart. Gialesakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Luzhnyj is nu in balbezit. Cacho onderschept slim de pass. Cacho met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kobusinski probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal zonder na te denken. Cacho rent richting de bal. Cacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 2:0

14e minuut.
Gialesakis passt de bal met de wreef. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango passt de bal met de wreef. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Shalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera onderschept slim de pass. Chacao speelt de bal door. Cacho is nu in balbezit. Cacho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kobusinski de bal. Kobusinski schiet op doel. Lisca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Filipoiu probeert naar een medespeler te passen. Bontempo is nu in balbezit. Bontempo met een sublieme pass. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Riera onderschept slim de pass. Riera geeft een lange en hoge pass. Yuste speelt de bal door. Kobusinski rent richting de bal. Kobusinski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cacho passt de bal zonder na te denken. Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao passt de bal in één keer door. Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chacao onderschept slim de pass. Chacao probeert naar een medespeler te passen. Arango met een sublieme pass. Daar is Kobusinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobusinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars C.F 42%, FCSC Santa Coloma 58%.
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 2:0

49e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango passt de bal zonder na te denken. Cacho rent richting de bal. Cacho draait met de bal, schiet en ... Lisca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 3:0

51e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobusinski passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Cacho is nu in balbezit. Cacho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 4:0

53e minuut.
Kobusinski passt de bal met de wreef. Arango rent richting de bal. Arango passt de bal zonder na te denken. Cacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Gialesakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialesakis geeft een hoge lob. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sciortino de bal onder controle te krijgen. Paal! Lisca bokst de bal weg.

66e minuut.
Yuste kopt de bal weg. Cacho is nu in balbezit. Cacho passt de bal in één keer door. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Waluś geeft een lange en hoge pass. Kobusinski rent richting de bal. Sciortino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobusinski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kobusinski kan niet meer verder spelen. Calzón komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chacao neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lisca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Chacao passt de bal zonder na te denken. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango passt de bal met de wreef. Cacho rent richting de bal. Cacho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Gialesakis rent richting de bal. Gialesakis geeft een lange en hoge pass. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Bontempo de bal. Yuste is nu in balbezit. Yuste passt de bal zonder na te denken. Cacho is nu in balbezit. Cacho schiet op doel. Lisca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luzhnyj rent richting de bal. Luzhnyj geeft de bal voor. Waluś is nu in balbezit. Waluś geeft een hoge lob. Arango kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calzón controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars C.F 35%, FCSC Santa Coloma 65%.
Stars C.F - FCSC Santa Coloma 5:0