Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javiepm FCSC Santa Coloma
Jpm2 Tactiek 343 (modificada)
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 37.1
formidable Schieten average
formidable Passen good
very good Verdedigen average


1e minuut.
Vergara rent richting de bal. Bidaurrázaga onderschept slim de pass. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Llonch Andreu kopt de bal weg. Bontempo controleert de bal met de borst. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Luzhnyj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Page bokst de bal weg.

7e minuut.
Carallo passt de bal met de wreef. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga passt de bal met de wreef. Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Llonch Andreu passt de bal in één keer door. García Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. García Fonseca passt de bal in één keer door. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Page bokst de bal weg.

10e minuut.
Bidaurrázaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Cal is nu in balbezit. de la Cal speelt de bal door. Treviño rent richting de bal. Treviño schiet op doel. Page verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... Daar is Gandini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga draait met de bal, schiet en ... Page kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Page probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bidaurrázaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidaurrázaga speelt de bal door. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
de la Cal bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Treviño rent richting de bal. Treviño draait met de bal, schiet en ... Page werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga passt de bal met de wreef. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 1:0

23e minuut.
Daar is Bidaurrázaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidaurrázaga met een sublieme pass. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño schiet op doel. Luzhnyj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Page probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

25e minuut.
García Fonseca passt de bal met de wreef. Daar is de la Cal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Cal passt de bal met de wreef. Treviño rent richting de bal. Treviño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Page met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. de la Cal begaat een overtreding. de la Cal krijgt een gele kaart. Romero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Klungelig pakt García Fonseca de bal. García Fonseca passt de bal zonder na te denken. Gusarov is nu in balbezit. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Page verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gandini geeft een hoge lob. Rivillos rent richting de bal. Rivillos probeert naar een medespeler te passen. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

35e minuut.
Rivillos kopt de bal weg. de la Cal is nu in balbezit. de la Cal passt de bal zonder na te denken. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Treviño is nu in balbezit. Gandini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Treviño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Treviño zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Page bokst de bal weg. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 2:0

37e minuut.
García Fonseca onderschept slim de pass. García Fonseca probeert naar een medespeler te passen. López Clemente probeert naar een medespeler te passen. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Page bokst de bal weg.

39e minuut.
Llonch Andreu probeert naar een medespeler te passen. de la Cal heeft problemen om de bal te vangen. de la Cal probeert naar een medespeler te passen. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 3:0

45e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. de la Cal bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cal met een sublieme pass. Treviño is nu in balbezit. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 16%, FCSC Santa Coloma 84%.
Javiepm - FCSC Santa Coloma 3:0

48e minuut.
Llonch Andreu verovert de bal door een tackle van achteren. Llonch Andreu probeert naar een medespeler te passen. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ... Page probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 4:0

56e minuut.
Gusarov kopt de bal weg. Inworp. Carallo met de inworp. Bidaurrázaga rent richting de bal. Bidaurrázaga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Treviño de bal. Treviño met een sublieme pass. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga haalt uit met een fantastische trap. Page probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 5:0

60e minuut.
Paredes komt het veld opgelopen. Bartrés komt het veld opgelopen. Pérez Ipiña komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Page trapt de bal weg. Paredes kopt de bal weg. Bartrés met een sublieme pass. Treviño rent richting de bal. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 6:0

65e minuut.
Bartrés kopt de bal weg. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga passt de bal zonder na te denken. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap. Page probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Llonch Andreu de bal. Llonch Andreu speelt de bal door. Pérez Ipiña speelt de bal door. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Shalaj heeft problemen om de bal te vangen. Llonch Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llonch Andreu passt de bal zonder na te denken. Treviño rent richting de bal. Treviño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Treviño passt de bal in één keer door. Pérez Ipiña is nu in balbezit. Pérez Ipiña passt de bal met de wreef. Llonch Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llonch Andreu schiet op doel. Page kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 7:0

74e minuut.
Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña probeert naar een medespeler te passen. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Page probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 8:0

75e minuut.
Vismara komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pérez Ipiña met een snelle inworp. Llonch Andreu met een sublieme pass. Bartrés rent richting de bal. Treviño rent richting de bal. Treviño draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 9:0

87e minuut.
Bartrés is nu in balbezit. Bartrés met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Ipiña de bal. Pérez Ipiña geeft een hoge lob. Treviño rent richting de bal. Paal! Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 10:0

88e minuut.
Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartrés geeft een hoge lob. Treviño is nu in balbezit. Treviño draait met de bal, schiet en ... Page probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Javiepm - FCSC Santa Coloma 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javiepm 22%, FCSC Santa Coloma 78%.
Javiepm - FCSC Santa Coloma 11:0