Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reial Club Depressiu Espanyol RaYiTo!
343 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen solid


11e minuut.
Pressley met een sublieme pass. Junqueras met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:1

13e minuut.
Daar is Vukašinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ursu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duczek heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:2

14e minuut.
Daleki probeert naar een medespeler te passen. Dętka is nu in balbezit. Birnicu speelt de bal door. Klungelig pakt Uçuran de bal. Uçuran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Uçuran passt de bal met de wreef. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec passt de bal in één keer door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec passt de bal in één keer door. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran haalt uit met een fantastische trap. Pressley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:3

30e minuut.
Fengler geeft een hoge lob. Daar is Ghoukassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozhukaniec speelt de bal door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Morffi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Junqueras met de inworp. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Junqueras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junqueras speelt de bal door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Pressley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reial Club Depressiu Espanyol 55%, RaYiTo! 45%.
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:4

46e minuut.
Zámečník komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Duczek geeft een hoge lob. Kazakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ursu probeert naar een medespeler te passen. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:5

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghoukassyan de bal onder controle te krijgen. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović geeft een hoge lob. Kazakov heeft problemen om de bal te vangen. Kazakov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dętka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ursu met de inworp. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Uçuran speelt de bal door. Ursu probeert de bal met de borst te controleren. Ursu geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Duczek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ursu met een snelle inworp. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Zámečník met een snelle inworp. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft de bal voor. Klungelig pakt Moyá Rumbo de bal. Ursu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rozhukaniec kopt de bal weg. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu passt de bal in één keer door. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:6

72e minuut.
Morffi geeft de bal voor. Inworp. Zámečník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zámečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zámečník geeft de bal voor. Klungelig pakt Duczek de bal. Uçuran is nu in balbezit. Uçuran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fengler probeert naar een medespeler te passen. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Haines onderschept slim de pass. Haines probeert naar een medespeler te passen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reial Club Depressiu Espanyol 53%, RaYiTo! 47%.
Reial Club Depressiu Espanyol - RaYiTo! 0:6