Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Lunanuke Pelolargo F.C
442 lineas Tactiek Blues
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


12e minuut.
Paananen probeert naar een medespeler te passen. González-Villamil is nu in balbezit. Álvarez Tenorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Álvarez Tenorio krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Obando kopt de bal weg. Herbella is nu in balbezit. Gómez Tuero probeert de bal met de borst te controleren. Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbella haalt uit met een fantastische trap. Belevonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbella speelt de bal door. Święciński heeft problemen om de bal te vangen. Subirats rent richting de bal. Subirats draait met de bal, schiet en ... Belevonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bódis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nourredine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leeuwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paananen speelt de bal door. Álvarez Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Tenorio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Corominas Telechea is nu in balbezit. Corominas Telechea geeft een lange en hoge pass. Bódis heeft problemen om de bal te vangen. González-Villamil is nu in balbezit. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belevonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nourredine neemt de hoekschop. Herbella springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Lunanuke - Pelolargo F.C 0:1

45e minuut.
Subirats rent richting de bal. González-Villamil is nu in balbezit. González-Villamil passt de bal met de wreef. Herbella rent richting de bal. Herbella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Lunanuke 61%, Pelolargo F.C 39%.
F.C. Lunanuke - Pelolargo F.C 0:1

60e minuut.
González-Villamil rent richting de bal. González-Villamil speelt de bal door. Herbella heeft problemen om de bal te vangen. Subirats rent richting de bal. Subirats haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laxos komt het veld opgelopen. Aristondo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bódis onderschept slim de pass. González-Villamil is nu in balbezit. Met opzet legt Paananen zijn tegenspeler op de grond. Paananen krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Corominas Telechea is nu in balbezit. Corominas Telechea geeft de bal voor. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz verovert de bal door een tackle van achteren. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos haalt uit met een fantastische trap. Klemencz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Lunanuke - Pelolargo F.C 0:2

76e minuut.
Leeuwin met een sublieme pass. Laxos is nu in balbezit. Laxos passt de bal met de wreef. Subirats is nu in balbezit. Subirats schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Święciński rent richting de bal. Święciński probeert naar een medespeler te passen. Obando met een sublieme pass. Subirats rent richting de bal. Subirats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Aristondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristondo passt de bal zonder na te denken. González-Villamil is nu in balbezit. Daar is González-Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González-Villamil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González-Villamil probeert naar een medespeler te passen. Belevonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González-Villamil probeert naar een medespeler te passen. Subirats is nu in balbezit. Subirats draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Luba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Lunanuke - Pelolargo F.C 0:3

87e minuut.
Gómez Tuero geeft een hoge lob. Obando kopt de bal weg. Laxos heeft problemen om de bal te vangen. Subirats rent richting de bal. Subirats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Lunanuke - Pelolargo F.C 0:4

90e minuut.
Obando passt de bal in één keer door. Laxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laxos passt de bal in één keer door. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap. Belevonis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Lunanuke 72%, Pelolargo F.C 28%.
F.C. Lunanuke - Pelolargo F.C 0:4