Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Loros Compton
Esto ye Asturies Tactiek LCD
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
49.7 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Malicki passt de bal zonder na te denken. Lechkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechkov passt de bal zonder na te denken. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Buitenspel voor de Lima. Goede buitenspelval van de verdediging. Babacan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Šupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Lejárraga is nu in balbezit. González Lejárraga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Chubukova onderschept slim de pass. Chubukova geeft een lange en hoge pass. Tsakiridis heeft problemen om de bal te vangen. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima draait met de bal, schiet en ... Denia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Truteń passt de bal met de wreef. González Lejárraga rent richting de bal. Rebollo Soto is nu in balbezit. Rebollo Soto geeft een lange en hoge pass. González Lejárraga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Baumgartner de bal. Baumgartner passt de bal met de wreef. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Loros Compton 0:1

28e minuut.
Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu speelt de bal door. Tsakiridis rent richting de bal. de Lima verovert de bal door een tackle van achteren. de Lima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
López Ruano rent richting de bal. Lechkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babacan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babacan krijgt een gele kaart. Lechkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lechkov kan niet meer verder spelen. Pistocchi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bracchitta rent richting de bal. Bracchitta passt de bal met de wreef. Tsakiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima heeft problemen om de bal te vangen. de Lima draait met de bal, schiet en ... Denia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. de Lima is nu in balbezit. de Lima passt de bal zonder na te denken. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Malicki is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truteń met een snelle inworp. Rico Soto rent richting de bal. Villaseca bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Chubukova is nu in balbezit. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. Denia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Loros Compton 0:2

45e minuut.
Petřík rent richting de bal. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto geeft een hoge lob. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. Denia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 74%, Loros Compton 26%.
Planta 14 - Loros Compton 0:2

47e minuut.
de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova is nu in balbezit. Roa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roa krijgt een gele kaart. Chubukova raakt geblesseerd tijdens het duel. Chubukova legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Loros Compton 0:3

53e minuut.
Šupe onderschept slim de pass. Šupe geeft een lange en hoge pass. de Lima is nu in balbezit. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Loros Compton 0:4

59e minuut.
Sjøgren heeft problemen om de bal te vangen. Malicki rent richting de bal. Malicki geeft een lange en hoge pass. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto schiet op doel. Denia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pistocchi met een sublieme pass. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Truteń rent richting de bal. Truteń geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal met de wreef. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Chubukova controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Regueiro komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Petřík heeft problemen om de bal te vangen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto geeft een hoge lob. de Lima rent richting de bal. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal in één keer door. de Lima is nu in balbezit. de Lima geeft een lange en hoge pass. Chubukova maakt een snoekduik en kopt de bal. Denia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Malicki probeert naar een medespeler te passen. Regueiro rent richting de bal. Regueiro geeft de bal voor. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ... Denia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Loros Compton 0:5

84e minuut.
Masciarelli geeft een hoge lob. Chubukova kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsakiridis de bal. de Lima is nu in balbezit. de Lima haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Truteń speelt de bal door. Roa is nu in balbezit. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Denia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 63%, Loros Compton 37%.
Planta 14 - Loros Compton 0:5