Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovello caraculos
IV MP Tactiek 5 lat-arriba
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Yenikonak onderschept slim de pass. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Atalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Yenikonak met een sublieme pass. Gaivota is nu in balbezit. Gaivota passt de bal met de wreef. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Filuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Reimer is nu in balbezit. Ettayeb is nu in balbezit. Reimer verovert de bal door een tackle van achteren. Reimer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rózga kopt de bal weg. Winiarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palombieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Palombieri schiet op doel. Filuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - caraculos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 63%, caraculos 37%.
Rovello - caraculos 0:1

66e minuut.
Rapp is nu in balbezit. Rapp draait met de bal, schiet en ... Bakalarz geeft een lange en hoge pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. Atalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Japinha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Del Valle komt het veld opgelopen. Dalli Cardillo komt het veld opgelopen. Labuda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bakalarz speelt de bal door. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal met de wreef. Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer haalt uit met een fantastische trap. Atalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Atalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rovello - caraculos 1:1

81e minuut.
Bas geeft de bal voor. Dalli Cardillo rent richting de bal. Dalli Cardillo passt de bal in één keer door. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 58%, caraculos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rovello - caraculos 1:1