Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelolargo F.C RaYiTo!
Blues Tactiek 442
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 51.7
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Haines verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomir rent richting de bal. Subirats onderschept slim de pass. Subirats schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dragomir geeft een lange en hoge pass. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Geli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Junqueras passt de bal in één keer door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal met de wreef. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Obando speelt de bal door. Herbella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghoukassyan. Ghoukassyan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ghoukassyan geeft de bal voor. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu begaat een overtreding. Ursu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ghoukassyan is nu in balbezit. González-Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. González-Villamil passt de bal met de wreef. Subirats is nu in balbezit. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə bokst de bal weg.

41e minuut.
Dragomir geeft een lange en hoge pass. Obando kopt de bal weg. Herbella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelolargo F.C 39%, RaYiTo! 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelolargo F.C - RaYiTo! 0:0

50e minuut.
Inworp. Obando met de inworp. Herbella heeft problemen om de bal te vangen. Herbella geeft een hoge lob. Subirats springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Junqueras met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geli. Geli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
González-Villamil is nu in balbezit. Picheta verovert de bal door een tackle van achteren. Herbella is nu in balbezit. Herbella draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - RaYiTo! 1:0

63e minuut.
Dragomir onderschept slim de pass. Dragomir speelt de bal door. Junqueras speelt de bal door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ghoukassyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obando de bal. Obando probeert naar een medespeler te passen. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aristondo komt het veld opgelopen. Laxos komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Aristondo rent richting de bal. Aristondo geeft de bal voor. González-Villamil rent richting de bal. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - RaYiTo! 2:0

76e minuut.
Zámečník komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nourredine speelt de bal door. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil passt de bal zonder na te denken. Laxos rent richting de bal. Laxos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelolargo F.C 34%, RaYiTo! 66%.
Pelolargo F.C - RaYiTo! 2:0