Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Compton HARRIAK
LCD Tactiek ligthforce
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Regueiro rent richting de bal. Nisi begaat een overtreding. Nisi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Šupe kopt de bal weg. Masciarelli heeft problemen om de bal te vangen. Palu rent richting de bal. Palu haalt uit met een fantastische trap. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - HARRIAK 0:1

13e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Regueiro geeft de bal voor. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Masciarelli probeert naar een medespeler te passen. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova is nu in balbezit. de Lima rent richting de bal. de Lima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tanou de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loros Compton - HARRIAK 1:1

26e minuut.
Palu rent richting de bal. Šupe rent richting de bal. Palu onderschept slim de pass. Palu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Compton - HARRIAK 1:2

33e minuut.
Malicki heeft problemen om de bal te vangen. Malicki speelt de bal door. Bugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugu. Chubukova is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Lima zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chubukova springt en kopt de bal. Nisi probeert de bal aan de voet te houden. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 45%, HARRIAK 55%.
Loros Compton - HARRIAK 1:2

57e minuut.
Mezzadroli rent richting de bal. Ócsai is nu in balbezit. Malicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malicki krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tanou onderschept slim de pass. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. Malicki met een sublieme pass. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. Morka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Chubukova controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pistocchi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Pitel de bal. Pistocchi speelt de bal door. Malicki speelt de bal door. de Lima rent richting de bal. de Lima schiet op doel. Morka bokst de bal weg. Daar is Tanou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Tomeljak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Rico Soto met een snelle inworp. de Lima is nu in balbezit. de Lima draait met de bal, schiet en ... Morka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loros Compton - HARRIAK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Compton 34%, HARRIAK 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loros Compton - HARRIAK 2:2