Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Chapao F.C
5 lat-arriba Tactiek paj222
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Von Rufen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podgórzak is nu in balbezit. Palombieri maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Palombieri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Palombieri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciupik met een snelle inworp. Ettayeb rent richting de bal. Reiters onderschept slim de pass. Reiters geeft de bal voor. Atalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Ettayeb met een snelle inworp. Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts geeft de bal voor. Costantino probeert de bal met de borst te controleren. Özal bokst de bal weg.

32e minuut.
Rapp probeert naar een medespeler te passen. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts met een sublieme pass. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Ettayeb met de inworp. Lenaerts met een sublieme pass. Rapp rent richting de bal. Rapp geeft een hoge lob. Özal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Chapao F.C 1:0

36e minuut.
Bas is nu in balbezit. Bas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puntas met een snelle inworp. Reiters geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lenaerts passt de bal in één keer door. Gaivota met een sublieme pass. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Özal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Chapao F.C 2:0

41e minuut.
Inworp. Lenaerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rapp probeert naar een medespeler te passen. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rapp met een sublieme pass. Gaivota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivota met een sublieme pass. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 33%, Chapao F.C 67%.
caraculos - Chapao F.C 2:0

66e minuut.
Inworp. Japinha komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ettayeb geeft de bal voor. Ciupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciupik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciupik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atalay bokst de bal weg. Klungelig pakt Bas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Chapao F.C 2:1

75e minuut.
Rapp speelt de bal door. Gaivota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaivota passt de bal zonder na te denken. Japinha rent richting de bal. Japinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalli Cardillo komt het veld opgelopen. Del Valle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 45%, Chapao F.C 55%.
caraculos - Chapao F.C 2:1