Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaYiTo! F.C. Lunanuke
442 Tactiek 442 lineas
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 39
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Belevonis met een sublieme pass. Bonamici kopt de bal weg. Denac heeft problemen om de bal te vangen. Rusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusi haalt uit met een fantastische trap. Pərvizzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Picheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Picheta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birnicu de bal. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Uçuran de bal. Paananen verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Belevonis bokst de bal weg.

18e minuut.
Bonamici is nu in balbezit. Ghoukassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghoukassyan geeft een lange en hoge pass. Birnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Belevonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RaYiTo! - F.C. Lunanuke 1:0

34e minuut.
Ursu kopt de bal weg. Klungelig pakt Paananen de bal. Birnicu is nu in balbezit. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusi. Junqueras raakt geblesseerd tijdens het duel. Junqueras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uçuran rent richting de bal. Luba is nu in balbezit. Rozhukaniec onderschept slim de pass. Rozhukaniec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 32%, F.C. Lunanuke 68%.
RaYiTo! - F.C. Lunanuke 1:0

48e minuut.
Rusi is nu in balbezit. Picheta onderschept slim de pass. Picheta speelt de bal door. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. Belevonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ursu onderschept slim de pass. Ursu met een sublieme pass. Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Belevonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Belevonis niet meer kan verder spelen. García Tevenet komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bódis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ursu met een snelle inworp. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ursu is nu in balbezit. Ursu geeft de bal voor. Daar is Ažur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uçuran rent richting de bal. Uçuran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Uçuran heeft problemen om de bal te vangen. Uçuran passt de bal met de wreef. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. García Tevenet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Rusi heeft problemen om de bal te vangen. Ghoukassyan speelt de bal door. Ažur is nu in balbezit. Uçuran onderschept slim de pass. Uçuran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ghoukassyan passt de bal in één keer door. Rozhukaniec rent richting de bal. Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uçuran de bal. Uçuran draait met de bal, schiet en ... García Tevenet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Luba kopt de bal weg. Święciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ažur is nu in balbezit. Uçuran onderschept slim de pass. Uçuran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zámečník komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaYiTo! 36%, F.C. Lunanuke 64%.
RaYiTo! - F.C. Lunanuke 1:0