Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURIA OSCURA Apatía
5211 Tactiek BalonesPinchados
45% Balbezit 55%
25% Spel op eigen helft 75%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 64.7
outstanding Schieten solid
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doreste trapt de bal weg van het doel. Balint probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lizardi Etxeberría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch onderschept slim de pass. Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu haalt uit met een fantastische trap. Doreste maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Apatía 0:1

13e minuut.
Wiercioch passt de bal met de wreef. EL Baloushi met een sublieme pass. Bugu is nu in balbezit. Damlacı verovert de bal door een tackle van achteren. Damlacı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movilla met de inworp. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft de bal voor. Balint krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Graus onderschept slim de pass. Graus geeft een hoge lob. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal. Coroianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FURIA OSCURA - Apatía 1:1

30e minuut.
Coroianu rent richting de bal. Coroianu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damlacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laguna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mandrejauskas passt de bal zonder na te denken. EL Baloushi is nu in balbezit. EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. Wiercioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercioch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilla onderschept slim de pass. Movilla passt de bal zonder na te denken. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... Coroianu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 26%, Apatía 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FURIA OSCURA - Apatía 1:1

50e minuut.
Bugu is nu in balbezit. Damlacı onderschept slim de pass. Damlacı geeft de bal voor. Balint krijgt zijn hoofd ertegen. Coroianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Abugattás geeft een lange en hoge pass. Cangas met een sublieme pass. Lizardi Etxeberría heeft problemen om de bal te vangen. Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Movilla verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna geeft de bal voor. Lizardi Etxeberría kopt de bal weg. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek draait met de bal, schiet en ... Coroianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Abugattás trapt de bal weg van het doel. Inworp. Movilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laguna rent richting de bal. Laguna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mandrejauskas geeft een lange en hoge pass. Movilla kopt de bal weg. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een hoge lob. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Apatía 2:1

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kruziński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Damlacı met de inworp. Laguna geeft een lange en hoge pass. Balint krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Ogryzek de bal onder controle te krijgen. Laguna met een sublieme pass. Cangas is nu in balbezit. Cangas geeft een hoge lob. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal. Coroianu bokst de bal weg.

73e minuut.
Movilla met een snelle inworp. Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft een hoge lob. Balint krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Apatía 3:1

82e minuut.
EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi speelt de bal door. Kruziński is nu in balbezit. Kruziński geeft een lange en hoge pass. Wiercioch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kruziński met een sublieme pass. EL Baloushi probeert de bal met de borst te controleren. EL Baloushi geeft een lange en hoge pass. Wiercioch springt en kopt de bal. Doreste werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Apatía 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 24%, Apatía 76%.
FURIA OSCURA - Apatía 3:2