Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caraculos Loros Compton
5 lat-arriba Tactiek LCD
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
52.9 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Bousquet rent richting de bal. Bousquet geeft een lange en hoge pass. Batazzi kopt de bal weg. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Voinescu speelt de bal door. Klungelig pakt Rózga de bal. Voinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voinescu krijgt een gele kaart. Rózga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaivota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rózga krijgt zijn hoofd ertegen. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pistocchi rent richting de bal. Pistocchi passt de bal in één keer door. Malicki rent richting de bal. Pistocchi met een sublieme pass. Tomeljak rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomeljak rent richting de bal. Tomeljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Loros Compton 0:1

45e minuut.
Inworp. Regueiro komt het veld opgelopen. Chubukova komt het veld opgelopen. Rico Soto komt het veld opgelopen. Baumgartner komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Chubukova verovert de bal door een tackle van achteren. Chubukova geeft een hoge lob. de Lima is nu in balbezit. de Lima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Loros Compton 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 58%, Loros Compton 42%.
caraculos - Loros Compton 0:2

52e minuut.
Baumgartner met de inworp. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenikonak met een sublieme pass. de Lima is nu in balbezit. de Lima haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Loros Compton 0:3

61e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Malicki passt de bal zonder na te denken. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Atalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Loros Compton 0:4

78e minuut.
Chubukova kopt de bal weg. Bousquet rent richting de bal. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Loros Compton 0:5

79e minuut.
Labuda komt het veld opgelopen. Litkowski komt het veld opgelopen. Dalli Cardillo komt het veld opgelopen. Del Valle komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Chubukova verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bas. Chubukova is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Lima met een snel genomen vrije trap. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Regueiro passt de bal zonder na te denken. Malicki met een sublieme pass. de Lima is nu in balbezit. de Lima schiet op doel. Atalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caraculos - Loros Compton 0:6

89e minuut.
Truteń onderschept slim de pass. Truteń geeft de bal voor. Ettayeb geeft een hoge lob. Labuda is nu in balbezit. Labuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caraculos 57%, Loros Compton 43%.
caraculos - Loros Compton 0:6