Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Planta 14 Reial Club Depressiu Espanyol
Esto ye Asturies Tactiek 343
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Babacan rent richting de bal. Babacan geeft een hoge lob. González Lejárraga is nu in balbezit. González Lejárraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 1:0

2e minuut.
Vukašinović heeft problemen om de bal te vangen. López Ruano rent richting de bal. Vukašinović begaat een overtreding. Vukašinović krijgt een gele kaart.

4e minuut.
González Lejárraga rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rebollo Soto zal de hoekschop nemen. González Lejárraga maakt een snoekduik en kopt de bal. Pressley probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rebollo Soto rent richting de bal. Rebollo Soto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Annau de bal. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga schiet op doel. Pressley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 2:0

16e minuut.
Daar is Daleki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren geeft de bal voor. González Lejárraga rent richting de bal. González Lejárraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 3:0

18e minuut.
Vukašinović verovert de bal door een tackle van achteren. Petřík is nu in balbezit. Petřík passt de bal in één keer door. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 4:0

23e minuut.
Sjøgren met een snelle inworp. Rebollo Soto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Annau de bal. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 5:0

32e minuut.
Roa geeft een hoge lob. Perini rent richting de bal. Perini geeft een hoge lob. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović schiet op doel. Denia bokst de bal weg.

39e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa geeft een lange en hoge pass. Rebollo Soto rent richting de bal. Rebollo Soto geeft de bal voor. González Lejárraga springt en kopt de bal. Pressley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
González Lejárraga is nu in balbezit. Nowina begaat een overtreding. González Lejárraga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Ruano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. González Lejárraga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 43%, Reial Club Depressiu Espanyol 57%.
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 5:0

46e minuut.
Inworp. López Ruano met een snelle inworp. Sjøgren geeft de bal voor. González Lejárraga is nu in balbezit. González Lejárraga schiet op doel. Pressley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Petřík onderschept slim de pass. Petřík geeft een hoge lob. Rebollo Soto is nu in balbezit. Rebollo Soto geeft een lange en hoge pass. González Lejárraga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bracchitta verovert de bal door een tackle van achteren. López Ruano is nu in balbezit. López Ruano met een sublieme pass. González Lejárraga is nu in balbezit. González Lejárraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 6:0

85e minuut.
Vukašinović is nu in balbezit. Petřík onderschept slim de pass. Petřík speelt de bal door. González Lejárraga is nu in balbezit. González Lejárraga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pressley trapt de bal weg van het doel. Bracchitta kopt de bal weg. González Lejárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lejárraga schiet op doel. Pressley bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Planta 14 36%, Reial Club Depressiu Espanyol 64%.
Planta 14 - Reial Club Depressiu Espanyol 6:0