Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naranjito F.C F.c granoller
tu433 Tactiek defensa4-4-2
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 19.4
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Skjold heeft problemen om de bal te vangen. Gniza is nu in balbezit. Gniza passt de bal met de wreef. Kriss is nu in balbezit. Kriss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ciurba rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Gniza geeft een hoge lob. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ciutol is nu in balbezit. Ciutol geeft de bal voor. Opěnka kopt de bal weg. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Skjold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Gniza passt de bal met de wreef. Kriss is nu in balbezit. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 1:0

10e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubovič rent richting de bal. Skjold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skjold krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Jakubovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Kriss is nu in balbezit. Kriss draait met de bal, schiet en ... Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Berkiner met de inworp. Opěnka speelt de bal door. Kriss is nu in balbezit. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krizsán met een harde bal richting middenveld. Jakubovič kopt de bal weg. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ... Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 2:0

13e minuut.
Kmocháček speelt de bal door. Diterlisi heeft problemen om de bal te vangen. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza onderschept slim de pass. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Berkiner passt de bal zonder na te denken. Jakubovič rent richting de bal. Jakubovič passt de bal in één keer door. Opěnka rent richting de bal. Opěnka schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 3:0

18e minuut.
Ciurba is nu in balbezit. Delvas verovert de bal door een tackle van achteren. Diterlisi is nu in balbezit. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gniza de bal. Lambant is nu in balbezit. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gniza draait met de bal, schiet en ... Krizsán speelt de bal door. Berkiner kopt de bal weg. Daar is Kriss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 4:0

24e minuut.
Delvas geeft de bal voor. Gniza rent richting de bal. Gniza passt de bal zonder na te denken. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka haalt uit met een fantastische trap. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lambant heeft problemen om de bal te vangen. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skjold heeft problemen om de bal te vangen. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 5:0

28e minuut.
Gniza is nu in balbezit. Gniza geeft de bal voor. Opěnka geeft een lange en hoge pass. Kriss rent richting de bal. Kriss schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boretz rent richting de bal. Boretz geeft een lange en hoge pass. Jakubovič probeert naar een medespeler te passen. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Murzacu kan de bal niet met de borst controleren. Opěnka rent richting de bal. Opěnka passt de bal in één keer door. Kriss is nu in balbezit. Kriss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjold rent richting de bal. Skjold geeft een lange en hoge pass. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 6:0

35e minuut.
Berkiner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skjold de bal. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 7:0

41e minuut.
Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft een hoge lob. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 8:0

43e minuut.
Jakubovič passt de bal met de wreef. Opěnka rent richting de bal. Opěnka met een sublieme pass. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krizsán bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Opěnka geeft een hoge lob. Krizsán speelt de bal door. Opěnka kopt de bal weg. Kriss is nu in balbezit. Kriss schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 16%, F.c granoller 84%.
Naranjito F.C - F.c granoller 9:0

46e minuut.
Tafani komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Opěnka de bal. Opěnka passt de bal met de wreef. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Gniza geeft een lange en hoge pass. Opěnka kopt de bal weg. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 10:0

55e minuut.
Opěnka speelt de bal door. Jakubovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kriss de bal onder controle te krijgen. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 11:0

56e minuut.
Scaraggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka heeft problemen om de bal te vangen. Opěnka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 12:0

58e minuut.
Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka passt de bal in één keer door. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ... Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 13:0

59e minuut.
Becattini rent richting de bal. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza passt de bal met de wreef. Daar is Kriss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriss haalt uit met een fantastische trap. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 14:0

62e minuut.
Boretz geeft de bal voor. Inworp. Opěnka met de inworp. Kriss rent richting de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Berkiner kopt de bal weg. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alberti zijn tegenspeler op de grond. Alberti krijgt een gele kaart. Kriss raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gniza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft een hoge lob. Kriss kopt de bal weg. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miemiec komt het veld opgelopen. Tchuco komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Jakubovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubovič passt de bal zonder na te denken. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 15:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniza met de inworp. Jakubovič is nu in balbezit. Jakubovič geeft een lange en hoge pass. Miemiec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Tchuco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuco passt de bal met de wreef. Daar is Gniza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miemiec rent richting de bal. Miemiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 16:0

79e minuut.
Miemiec rent richting de bal. Jakubovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 17:0

81e minuut.
Gniza onderschept slim de pass. Gniza passt de bal in één keer door. Miemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 18:0

84e minuut.
Jakubovič passt de bal zonder na te denken. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miemiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miemiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tchuco passt de bal zonder na te denken. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner passt de bal met de wreef. Miemiec is nu in balbezit. Miemiec draait met de bal, schiet en ... Krizsán bokst de bal weg.

88e minuut.
Lambant geeft de bal voor. Delvas probeert de bal aan de voet te houden. Delvas geeft de bal voor. Miemiec rent richting de bal. Miemiec schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - F.c granoller 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 22%, F.c granoller 78%.
Naranjito F.C - F.c granoller 19:0